Модератори: Spoon.Net, Moderators
milenm написа:Най-после стана.Махнах майнинг мод,Max speed linc-на ауто.При включване от 47мх започва да пада до 25мх.Тънката подробност,че емулатора на видео се поставя след пускане на Феникс майнър и постепенно започва да се покачва.Сега е на 50мх.Извинявайте ,че ви загубих времето и ви образувах нерви.
milbor2 написа:Последно някой може ли да сподели кои карти не са орязани откъм копане.Това което съм чел ,само 3090 остава незасегната със спада при копане, всички останали скоростта пада с 50% след известно време.Така ли е?
krs написа:Здравейте и привет на всички, от няколко дни чета във форума и обмислям инвестиция в майнинг риг, но ми изникват няколко въпроса
1. относно въпросната карта 3060, в крайна сметка ще може ли да се "копае" с нея, заслужава ли си да се закупи в момента на цените на които се предлага (1500-2300лв)?
2. какво ще се случи с 580-ките след 2 години, продаваеми ли ще са и въобще реално ли е още 2-3 год да носят приходи?
3. след като DAG файла надвиши паметта на картата какво ще се "копае"?
4. относно новите карти на nVidia - HX - само на мен ли ми се струва, че х-ките дадени от nVidia mh/s към W не са нищо особено, какво мислите за тях?
5. ASIC - що е то и заслужава ли си?
Моля админите, както и останалите членове на форума да ме извинят за този пост.![]()
Благодаря предварително!
Назад към GPU Mining /Копане с Видео карти/
Регистрирани потребители: AJB, Bing [Bot], Google [Bot], viniamin