Здр. ПРОБЛЕМ С РИГА

Информация за различни модели видео карти за копане, проблеми, решения, настройки

Модератори: Spoon.Net, Moderators

Здр. ПРОБЛЕМ С РИГА

Мнениеот kovacha1 » 22 Юни 2017, 12:38

Здравейте вчера имах проблем с копачапостоянно спираше мислех че е от драйвъри смених ги копача и драйверите днеска картите копаят на половина скороста не мога да разбера от какво е това
kovacha1

Re: Здр. ПРОБЛЕМ С РИГА

Мнениеот Metamorph » 22 Юни 2017, 18:46

Без информация за машината как да стане?
Когато моите карти копаят с ниска скорост, core clock стои на ниско ниво.Все едно нищо не натоварва картата. Майнера работи, но мегахешите са доста надолу.
Поставям му в Афтърбърнер с една единица по-нагоре все едно го клоквам, но всъщност щом е различно от неговите дефолтски нива, веднага тръгва да го изпълнява. (това ми е отскоро, преди не беше така)
Така постъпвам и с memory clock - слагам го на 1500, но то упорито отива на 1600. тогава го слагам на 1499 и си работи така.
НО НЕ НА ВСИЧКИТЕ МИ КАРТИ, въпреки, че те са от един модел. Зависи от дъно, windows , драйвери... може би и от биоса на картите.
Всъщност към всяка машина подхождам по различен начин - тествам всички пинизи дето знам и който сработи - той е.
И всъщност съм почти сигурен, че моделите на твоите карти въобще не са като моите :)
Metamorph

Назад към GPU Mining /Копане с Видео карти/