Информация за различни модели видео карти за копане, проблеми, решения, настройки
Модератори: Spoon.Net, Moderators
от champi » 18 Фев 2016, 20:53
Искам да си сметна очаквания профит с Ethereum по този калкулатор
http://badmofo.github.io/ethereum-mining-calculator/ .Но не знам колко мх/с ще ми вади картата,пиша в гугъл Radeon r9 280x 3GB hashrate,но ми излизат противоречиви резултати.Също така ако можете да шернете някой videocard hashrate calculator с който мога да си смятам хешовете за Ethereum.Благодаря за отделеното време!
-
champi
-
от bradli » 18 Фев 2016, 21:40
-
bradli
-
от champi » 18 Фев 2016, 21:42
ЕЕЕ мерси много за бързия отговор

-
champi
-
от mosler » 04 Мар 2016, 21:31
champi написа:ЕЕЕ мерси много за бързия отговор

с 7970 се копа най-добре в момента колега.
-
mosler
-
от champi » 08 Мар 2016, 17:56
А със Asus NVIDIA GEFORCE GTX 960 ( 2 гигабайта) какъв рейт ще вадя?
-
champi
-
от milan_gl » 08 Мар 2016, 22:23
GTX 960 - 11 Мх
Ама да пускаш тема колко ще ми вади R9 280х на ефириум ! Защо не пишеш в заглавието че те
мързи да четеш а трябва по 1000 пъти да се предъвква най-популярната карта в майнинга колко вади , от 6 месеца на сам, на най-популярният шит коин . Другият пък пуска тема как да си сглобял риг ! Къде сте тръгнали бе хора ? Да ви натиска някой старт бутона на копачката не искате ли

-

milan_gl
-
от johnkill » 09 Мар 2016, 08:05
milan_gl написа:GTX 960 - 11 Мх
Ама да пускаш тема колко ще ми вади R9 280х на ефириум ! Защо не пишеш в заглавието че те
мързи да четеш а трябва по 1000 пъти да се предъвква най-популярната карта в майнинга колко вади , от 6 месеца на сам, на най-популярният шит коин . Другият пък пуска тема как да си сглобял риг ! Къде сте тръгнали бе хора ? Да ви натиска някой старт бутона на копачката не искате ли

Е професоре отдавна чаках яловия ти коментар. Няма мое написано, под което да не си напишеш заядливото писмо. Само не знам какво правиш в този форум? Аааа знам - да си пускаш заядливите коментари понеже нямаш с кой да се заяждаш другаде виртуално. Ти как се научи ми е чудно с наливане с фуния в главата ти ли? Или случайно с четене на написано от разбиращи хора. Питането за Рига си постигна донякъде целта. Исках да стане дискусия относно избраните от мен елементи за да видя къде бъркам. Прочетох 2-3 смислени коментара и съм им много благодарен. Те ми спестиха може би бъдещи главоболия с типа карта. Не всеки разбира от хардуер ами ти си професор по всичко - аз забравих. Ама какво ли пиша, забравих, че сме с БГ форум. Все си мислех, че този е по-различен.
-
johnkill
-
от mosler » 10 Мар 2016, 21:00
champi написа:А със Asus NVIDIA GEFORCE GTX 960 ( 2 гигабайта) какъв рейт ще вадя?
Нвидиа не стават колега за копане като цяло,ориентирай се към някой ати ако искаш да копаш валута.
-
mosler
-
от milan_gl » 10 Мар 2016, 21:38
johnkill написа:milan_gl написа:GTX 960 - 11 Мх

Е професоре отдавна чаках яловия ти коментар. Няма мое написано, под което да не си напишеш заядливото писмо. Само не знам какво правиш в този форум? Аааа знам - да си пускаш заядливите коментари понеже нямаш с кой да се заяждаш другаде виртуално. Ти как се научи ми е чудно с наливане с фуния в главата ти ли? Или случайно с четене на написано от разбиращи хора. Питането за Рига си постигна донякъде целта. Исках да стане дискусия относно избраните от мен елементи за да видя къде бъркам. Прочетох 2-3 смислени коментара и съм им много благодарен. Те ми спестиха може би бъдещи главоболия с типа карта. Не всеки разбира от хардуер ами ти си професор по всичко - аз забравих. Ама какво ли пиша, забравих, че сме с БГ форум. Все си мислех, че този е по-различен.
Ти да не си хапан от камара ZIKA право в централният мозък ? Какъв коментар в чужда тема ? Овладей си злобата . Това че някой ти е помогнал е похвално но няма да ти е от особена полза ако не се научиш сам да се справяш с материята . 100% спам е да пускаш тема за РИГ когато къде по печени колеги от теб и от мен са направили прекрасни ръководства за целта . Последната е от преди седмица
Последна промяна
milan_gl на 10 Мар 2016, 21:48, променена общо 1 път
-

milan_gl
-
от milan_gl » 10 Мар 2016, 21:41
mosler написа:champi написа:А със Asus NVIDIA GEFORCE GTX 960 ( 2 гигабайта) какъв рейт ще вадя?
Нвидиа не стават колега за копане като цяло,ориентирай се към някой ати ако искаш да копаш валута.
В тази тема само бисери . Изобщо нямам намерение да споря с теб колега но си в огромно заблуждение !
-

milan_gl
-
Назад към GPU Mining /Копане с Видео карти/