ironman написа:Пробвай с този:
http://cryptomining-blog.com/wp-content/files/cgminer-3.7.8-neoscrypt.zip- Код за потвърждение: Избери целия код
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
cgminer.exe --neoscrypt -o stratum+tcp://stratum-eu1.hashlink.eu:4031 -u Weblogin.WorkerName -p WorkerPassword -I 14 -w 32
Тези линкове нямам идея от къде си ги набарал, ама не са от нашия сайт

Те са за стария драйвер 13.6 нещо си и изкарват 50% по-малко хеш рейт и мноооого HW error.
Току що пуснах една 7970-ка тестово при тези настройки и веднага започна да копае.Понеже за първи път пускам на неоскрипт нямам представа кое как е и какви финни настройки трябва да се правят.Като за начало виждам че картата ми копае с около 95кх/с.
Търсих за приблизителни скорости на 7970,но не можах да се ориентирам,така че въпросът ми е : нормална ли е такава скорост за 7970 (дефоулт честоти).Ако всичко е наред и е нормално да пренасоча и другите ми мощности.
Също така ако има примерни настройки за карти 5-та серия,значително ще ми олеснят преместването и настройките.
Благодарско.

Хмм сега видях че с 280х се изкарват 150-180кх,което ще рече че трябва да човъркам малко моите карти.