От къде си поръчвате видео карти за копане?

Информация за различни модели видео карти за копане, проблеми, решения, настройки

Модератори: Spoon.Net, Moderators

Re: От къде си поръчвате видео карти за копане?

Мнениеот papi92 » 14 Юни 2017, 11:26

Получих мейл от SCAN, че са я шипнали. Значи просто е станало някакво забавяне. Обаче идеята за плащане от полото наистина е доста лоша :D
BTC: 1papi29c5HTMyFsmwVxFPKn6yfzcGPGeB
papi92

Мнениеот johnkill » 14 Юни 2017, 12:57

papi92 написа:Получих мейл от SCAN, че са я шипнали. Значи просто е станало някакво забавяне. Обаче идеята за плащане от полото наистина е доста лоша :D

То веднага може да следиш пратката си при тях. Всеки час нещо се променя по дестинациите. Много ме кефят жалко че като излезат от ЕУ и спирам с пазаренето при тях :(
johnkill

Мнениеот papi92 » 14 Юни 2017, 13:56

Няма да излязат. Имам номер за следене, но е до англииски адрес и все още няма никаква информация.

Като цяло са коректни, доставката е на поносима цена. От Германия ползвам caseking.de, но те от вече месец нямат дори информация кога ще имат карти.
BTC: 1papi29c5HTMyFsmwVxFPKn6yfzcGPGeB
papi92

Мнениеот petarkamenov » 20 Юни 2017, 23:33

Момчета никой не може да каже кога ще дойдат карти. Това за след 20-ти е някакъв мит. Доставчикът ми не може да ми каже кога ще пристигнат картите от производителя. В момента, при мен има капарирани около 2500 видео карти и следващата седмица очаквам друг клиент който ще капарира още 240. Дава капаро и чака. Няма срок в който ще дойдат. Може 3-4 месеца да се чака, а може и 1, не се знае. Цената на RX580 8GB преди няколко дни се вдигна с почти 10 долара което означава че AMD инвестират в производство, така че просто капарирайте си и си чакайте. Друг е въпроса на каква цена ще намерите карти. Аз мога да ви дам на около 70лв. по надолу от другите фирми които предлагат.
Предлагаме различни компоненти - Видео карти, Процесори, Дънни платки, Захранващи блокове и всичко необходимо за изграждане на системи за мининг.Ниски цени, Фактури, Сигурни гаранции.
petarkamenov

Предишна

Назад към GPU Mining /Копане с Видео карти/