Заместител на RX570/580

Информация за различни модели видео карти за копане, проблеми, решения, настройки

Модератори: Spoon.Net, Moderators

Re: Заместител на RX570/580

Мнениеот 2GOOD » 25 Юни 2017, 22:50

olele написа:
Joro_ написа:То големи нещастници имало в тоя форум. Хайде да не ми ставаш кехая на кесията дали имам кирия и дали си режа дохода. 12 карти струват 2400лв. с дъно и захранване всичко спря 3100лв. И КОПА със 158mh.
Друг отчет да ти дам ли? Господин разбирко.
Купи си РИГ със 6 карти за 6000лв. и удряй здраво с кирката на 170mh. Лека вечер
Винаги ще се намери някой голям специалист да се изтропа

Тц тц Тва днешната младеж колко остър език имала. Да им се чудиш на кого приличат.
Ти явно си доста напред с материала и нямаш нужда от помощ.Опита ти за хвалене обаче е смехотворен. От мен ти пожелавам късмет и дано не научиш важните неща по трудния начин.

4/560 не е лоша карта за начинаещ минцьор, само не знам защо трябва колегата Joro_ да се заяжда с колегите.. Всеки копа с каквото може.

560 има и друг плюс мисля, че е доста по-продаваема от поларис

Сега като се замисля, явно криптовалутите стават все по-популярни щом и ние заприличваме на истински форум :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот if4o » 26 Юни 2017, 01:24

в е-маг има 4 гб карти под 200 лв с 1 вентилатор, те стават ли за копаене пък макар и "половинки" . :)
if4o

Мнениеот olele » 26 Юни 2017, 01:33

Днеска стават!
След 1 седмица може да ги има в преебалника по 60-80кинта. Божа работа :think:
айде да не са 60-80 ама до 120 може би ще паднат ако се задържи кофтия наклон

едит
За Р7 ли говориш? Ако е така бегай от тях
olele

Мнениеот Joro_ » 26 Юни 2017, 08:49

2GOOD написа:
olele написа:
Joro_ написа:То големи нещастници имало в тоя форум. Хайде да не ми ставаш кехая на кесията дали имам кирия и дали си режа дохода. 12 карти струват 2400лв. с дъно и захранване всичко спря 3100лв. И КОПА със 158mh.
Купи си РИГ със 6 карти за 6000лв. и удряй здраво с кирката на 170mh. Лека вечер

Тц тц Тва днешната младеж колко остър език имала. Да им се чудиш на кого приличат.
Ти явно си доста напред с материала и нямаш нужда от помощ.Опита ти за хвалене обаче е смехотворен. От мен ти пожелавам късмет и дано не научиш важните неща по трудния начин.

4/560 не е лоша карта за начинаещ минцьор, само не знам защо трябва колегата Joro_ да се заяжда с колегите.. Всеки копа с каквото може.

Сега като се замисля, явно криптовалутите стават все по-популярни щом и ние заприличваме на истински форум :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Здр сигурно пиша за последно във форума. Темата е алтернатива на RX570/580 и съвсем на място в случая съм писал за евтини и работещи карти, които даже са изпробвани и са много добра алтернатиева при положение риг с 10 клок карти спокойно го захранваш с едно захранване от 850w, а риг с 12 бр ти се ранява 90% на риг с 6 бр. RX 570 а е в пъти по евтино като вариант ,и смятам че съм спазил условието да пиша по темата, но ето тук има специалисти които сигурно вече са правили пуск с такива карти предполагам и ми обясниха как съм си загубил времето и даже съм самохвалко. Ами извинявам се за непристоиното ми младежко поведение мислех, че ще съм полезен като кажа от къде съм поръчал картите и как е тръгнал рига. Хубав ден
Joro_

Мнениеот 2GOOD » 26 Юни 2017, 11:46

Joro_ написа:
2GOOD написа:
olele написа:

Здр сигурно пиша за последно във форума. Темата е алтернатива на RX570/580 и съвсем на място в случая съм писал за евтини и работещи карти, които даже са изпробвани и са много добра алтернатиева при положение риг с 10 клок карти спокойно го захранваш с едно захранване от 850w, а риг с 12 бр ти се ранява 90% на риг с 6 бр. RX 570 а е в пъти по евтино като вариант ,и смятам че съм спазил условието да пиша по темата, но ето тук има специалисти които сигурно вече са правили пуск с такива карти предполагам и ми обясниха как съм си загубил времето и даже съм самохвалко. Ами извинявам се за непристоиното ми младежко поведение мислех, че ще съм полезен като кажа от къде съм поръчал картите и как е тръгнал рига. Хубав ден

Да отлично е решението с 4/560 и аз го харевам, но виж си сам коментара... няма нужда от заяждане. Събрали сме се да си помагаме.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот j0p3t0 » 26 Юни 2017, 13:42

Здравейте Колеги,

Благодаря Ви за мненията/предложенията. Изглежда, че nVidia GTX 1060 6 GB е доста добър заместник на RX картите и може да докара 22-22.5Mh/s, НО и от тези модели наличноста е дооста ограничена. Търсенето продължава :handgestures-thumbupright:
j0p3t0

Предишна

Назад към GPU Mining /Копане с Видео карти/