NAKATA написа:Когато ми отказаха гаранцията имаше и още един вариант-да се изпече картата, но не мен, а да го направи човек,който разбира и знае за какво става въпрос - като например: deathxxx
Аз нямам никаква техника. Иначе знам какво трябва да се прави, но без техника - трудно

Наложи се да правя веднъж такова нещо на един чип, но тъй като нямах нужната техника, се наложи да го направя с духалка за въздух + датчик за температура..., но трудно за сам човек. Трябва да следя температурата постоянно и бавно да я покачвам, като подгрявам леко и останалата част от платката. Тъй, като така и така платката не работеше, все пак опитах, ако случайно е от този чип проблема.
Тези, които го правят с подръчни материали, обикновено нагряват до над 300 градуса, но аз не.
Направих го до 260, за да е малко по-сигурно, че ще се претопи, но накрая нищо не стана. Дъното не се оправи.
То си трябва стойка, добър контрол на температурата.. А моите ръце треперят и температурата много играе. Малко да мръднеш и няколко градуса от порядъка на +-10, веднага мърдат. Или да духне малко вятър и още по-зле става.
Правих го навън естествено.