Моля за съвет - омазана карта - отказана гаранция

Информация за различни модели видео карти за копане, проблеми, решения, настройки

Модератори: Spoon.Net, Moderators

Re: Моля за съвет - омазана карта - отказана гаранция

Мнениеот NAKATA » 10 Май 2017, 01:09

Здравейте,

Благодаря за съвета да се обърна към КЗП -но това е последното,което ще направя защото и на тях вече нямам доверие. Купих си телефон и на втория месец ми даде дефект. Рекламирах го два пъти-без резултат- пак даваше същият дефект. При третата рекламация ми го заляха с течност и ме обвиниха,че съм го намокрил и анулираха гаранцията, защото при трета рекламация на един и същи дефект трябваше да ми сменят апарата с нов. Тогава се обърнах към тази комисия и тя ми прати телефона в сервиз на същата фирма и резултата беше същия-намокрен телефон и отказана гаранция. И отговор от КЗП-сервиза е прав-намокрен Ви е телефона. И точка по въпроса. Останах си с пръст в устата. Та затова търся други начини-ако има такива да отстраня повредата на видиокартата или я заменя с нова. Немога да си спомня къде четох за това омазняване-за да им го пратя на господата от PLESIO.
Моят съвет е да не купувате от тях,защото намират причини да не ползват гаранцията,която се дава на даден продукт.
NAKATA

Мнениеот deathxxx » 15 Май 2017, 14:52

Да, точно от термопадове от определен материал тече мазно. Има такива, които не текат.
Засега на ASUS и XFX абсолютно нищо не тече, въпреки, че са на 70 градуса таргет.
Но аз не виждам какъв е проблема в теча? Той не пречи на видеокартата по никакъв начин. Имал съм такива, и са само мазни, но работят!
Кажи им на КЗП-то, че много карти са мазни и си работят! А и мазнотиите до колкото знам са диелектрик - т.е. не провеждат ток. Ето затова маслото се използва за охлаждане в големи трансформатори на хиляди волтове.
Аватар
deathxxx

Мнениеот deathxxx » 15 Май 2017, 14:54

Значи щом картата е суха, значи е здрава :lol:
А моите мазните са били всичките изгорели, но пък работещи :lol:
Аватар
deathxxx

Мнениеот laik2 » 16 Май 2017, 00:31

deathxxx написа:Да, точно от термопадове от определен материал тече мазно. Има такива, които не текат.
Засега на ASUS и XFX абсолютно нищо не тече, въпреки, че са на 70 градуса таргет.
Но аз не виждам какъв е проблема в теча? Той не пречи на видеокартата по никакъв начин. Имал съм такива, и са само мазни, но работят!
Кажи им на КЗП-то, че много карти са мазни и си работят! А и мазнотиите до колкото знам са диелектрик - т.е. не провеждат ток. Ето затова маслото се използва за охлаждане в големи трансформатори на хиляди волтове.

Асус и XFX нямат охлаждане на паметите и реално няма как да тече :)
Към автора: Абсолютно не се занимавай с глупости и си викни КЗП да им среже крилцата на тия дебили от ПЛЕШИО, няма как да не ти уважат гаранция ако картата не е физически манипулирана - за пример удряна с чук, мачкана с менгеме и подобни...дори и за смяна на биос не могат да се хванат.
laik2

Мнениеот deathxxx » 21 Май 2017, 03:08

laik2 написа:
deathxxx написа:Да, точно от термопадове от определен материал тече мазно. Има такива, които не текат.

Асус и XFX нямат охлаждане на паметите и реално няма как да тече :)
Към автора: Абсолютно не се занимавай с глупости и си викни КЗП да им среже крилцата на тия дебили от ПЛЕШИО, няма как да не ти уважат гаранция ако картата не е физически манипулирана - за пример удряна с чук, мачкана с менгеме и подобни...дори и за смяна на биос не могат да се хванат.

Сигурен ли си за XFX и ASUS? А ти имаш ли такива, защото аз имам и имат охлаждане на паметите. А ако ще гледаме дали тече от падовете, то от тях има не само на паметите.
Аватар
deathxxx

Мнениеот NAKATA » 31 Май 2017, 18:52

Здравейте колеги,

Проблемът с омазнената карта е решен-благодарение на Фейсбук кампания срещу своеволията и безцеремонното отношение на Plesio.
Виждам,че колеги все още ползват и предлагат продуктите на PLESIO -вижте тема: НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРЕДСТАВА КЪДЕ МОГАТ ДА СЕ НАМЕРЯТ R x 580/570?
Целта на моята тема бе да споделя и предпазя от некоректността на PLESIO - към своите клиенти.
NAKATA

Мнениеот deathxxx » 02 Юни 2017, 21:22

NAKATA написа:Здравейте колеги,

Проблемът с омазнената карта е решен-благодарение на Фейсбук кампания срещу своеволията и безцеремонното отношение на Plesio.
Виждам,че колеги все още ползват и предлагат продуктите на PLESIO -вижте тема: НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРЕДСТАВА КЪДЕ МОГАТ ДА СЕ НАМЕРЯТ R x 580/570?
Целта на моята тема бе да споделя и предпазя от некоректността на PLESIO - към своите клиенти.

Може би само на пристанището, където пристигат, преди да изчезнат :)
Аватар
deathxxx

Мнениеот bria » 15 Юни 2017, 10:10

Начи картата как е още жежка вземате си някакав спирт висок процент и с един памук жулите яко!
Мазното се изчиства перфектно и тия нема за к`во да се фанат! :whistle:
bria

Мнениеот bria » 15 Юни 2017, 13:02

Извиняям се. Таа гняс от Гигабайт най-лесно пада с екстрационен бенздзин.
bria

Предишна

Назад към GPU Mining /Копане с Видео карти/