Asrock Z97 anniversary дъна, някой да е подкарал 6 GPU?

Информация за различни модели видео карти за копане, проблеми, решения, настройки

Модератори: Spoon.Net, Moderators

Re: Asrock Z97 anniversary дъна, някой да е подкарал 6 GPU?

Мнениеот sevdalin » 03 Май 2017, 11:44

nightyj написа:За мен дъното е прекрасно, просто си ъпдейтвам биоса до последната версия и всичко работи без проблем с риг от 6 карти, при мен няма значение дали е на усб или директно в слота, картина винаги има на картата на големия слот, на това дъно съм подкарвал 6 броя RX470 всичките от лентови кабели без допълнително захранване и си ги храни без проблем.

Приятел, за Z97 говорим нали? Понеже то е с 4 пци-е слота, и стандартни пци 2 слота. Та въпроса ми е 5-а и 6-а карта къде ги слагаш?
sevdalin

Мнениеот nightyj » 03 Май 2017, 13:25

Извинете, но съм се объркал, видях линка с H97 каквото е и моето с Z97 нямам опит.
nightyj

Мнениеот icetobg » 13 Юли 2017, 10:15

sevdalin написа:
nightyj написа:За мен дъното е прекрасно, просто си ъпдейтвам биоса до последната версия и всичко работи без проблем с риг от 6 карти, при мен няма значение дали е на усб или директно в слота, картина винаги има на картата на големия слот, на това дъно съм подкарвал 6 броя RX470 всичките от лентови кабели без допълнително захранване и си ги храни без проблем.

Приятел, за Z97 говорим нали? Понеже то е с 4 пци-е слота, и стандартни пци 2 слота. Та въпроса ми е 5-а и 6-а карта къде ги слагаш?

Здравейте и аз се сблъсках със същият проблем и не знам как да го реша.... Идей някой? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
icetobg

Предишна

Назад към GPU Mining /Копане с Видео карти/