Модератори: Spoon.Net, Moderators
upuHka написа:какви магазини, какви глупости..
аз лично имам няколко китайчета, настаних ги в гаража, давам им по 2 шепи ориз на ден и ми произвеждат по 2 карти на седмица - супер далаверка
nikolai87 написа:upuHka написа:какви магазини, какви глупости..
аз лично имам няколко китайчета, настаних ги в гаража, давам им по 2 шепи ориз на ден и ми произвеждат по 2 карти на седмица - супер далаверка
Ясно защо под автара ти пише спамер,ще се радвам другите коментари да са адекватни,а не на дете от 4-ти клас !!!!
niki написа:nikolai87 написа:upuHka написа:какви магазини, какви глупости..
Ясно защо под автара ти пише спамер,ще се радвам другите коментари да са адекватни,а не на дете от 4-ти клас !!!!
Абе адашче, ти май нямаш чувство за хумор или пък си доста тъп че да не разбереш сарказма... но щом питаш от къде се купуват карти (при положение, че имаш този уникален, незаменим инструмент наречен гугъл) - явно е второто...
nikolai87 написа:Ейй добрече си ти за да ми кажеш,че трябва да проверя гугъл, може би ти си ограничения ,защото за да постна такава тема съм проверил в гугъл
niki написа:nikolai87 написа:Ейй добрече си ти за да ми кажеш,че трябва да проверя гугъл, може би ти си ограничения ,защото за да постна такава тема съм проверил в гугъл
И от толкова много магазини не можа да си харесаш ли ?
nikolai87 написа:В повечето лучаи няма налични и ,ако има са на тройна цена ........
Назад към GPU Mining /Копане с Видео карти/
Регистрирани потребители: 2GOOD