Има ли желаещи да направим комбина за закупуване на сървърни захранвания. Модела е
HP DPS-1200FB A HSTNS-PD19 (94% Eff.)
Ето статия, как да се модифицират:
http://www.rchelination.com/setting-hp- ... er-supply/
(втората част на статията е как да ги свържем за да имаме 24 волта, но нас това не ни интересува)
Имам човек, който ще ги вземе от търговец в UK и ще ми ги прати до БГ с Гъбко-то. Цената, по мои сметки ще се събере между 50 и 60 лв на бройка с доставката до БГ до мен, т.е. с Гъбко до БГ и после Еконт/Спиди до мен.. Предполагам ще излезе още 4-5-6 лв с Еконт до вас. Аз ги сметнах по-точно 54-55 лв при курс 2.34 на GBP. До събота вечерта/неделя на обяд трябва да се организираме, защото човека ще пътува и му е по пътя.
След закупуването до 3-4 дни ще са в Гъбко склад Англия и след това с първия курс насам.. 7-10 дни докато дойдат у мен. Така че, като краен срок може би до края на месеца макс ще са при вас.
6 бройки са, 2 за мен - 4 остават свободни. Така че търся кой да купи останалите 4 бройки. Търговецът ми каза, че очаквал още 4 бройки, но не е сигурно дали ще ги има по времето, когато моя човек мине да ги вземе и плати. Така че.. мога да имам впредид още едни условни 4 бройки за които мога да потвърдя в събота вечерта дали ще ги има или не.
Пишете тук. Моля, само сериозни хора от форума ! Аз ще ги платя и ще ги разпратя после на желаещите. Затова искам само сериозни хора, тъй като не мисля да искам пари предварително и ще разчитам на думата ви.
Закупени са 10 бройки общо.
2 за мен
3 за Spoon.Net
2 за 7niki7
1 за 2Good
Цената е точно 48.87 лв/бр ~ 49 лв.
Остават 2 бройки - цената ще е тази, ако заявите преди да пристигнат, след това ще ги пусна за продажба с малка надценка за мен - 55 лв.
Утре (18.08.2016) тръгват към България. На 25.08 би трябвало да са в БГ склад на Гъбко. Аз очаквам да ги получа между 27.08 и 30.08.
25.08 - Захр. са в склад на Гъбко София, очаквам утре или вдругиден да ги изпратят към мен.
27.08 - пристигат при мен, за съжаление Спиди носят след 14:00 часа тук, а аз няма да съм в града следобед. Друг човек ще вземе пратките, ще разпратя кой каквото е поръчал в понеделник сутринта.
В понеделник (29 август) пътуват към новите си собственици.
Продадени !