CryptoRolla - извънборсово брокерско бюро [OTC desk]

Промотирайте вашият Биткойн проект

Модератор: Moderators

CryptoRolla - извънборсово брокерско бюро [OTC desk]

Мнениеот CryptoRolla » 29 Юли 2022, 18:26

Здравейте,

Ние сме ново извънборсово брокерско бюро (OTC desk), специализирано в големи транзакции и доставките на големи количества цифрови активи като Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litcoin и други, благодарение на нашата глобална мрежа от доставчици на ликвидност като миньори, хедж фондове, частни лица и институции.

Нашите услуги помагат на търговци и инвеститори, боравещи с големи средства, да извършват големи транзакции като избягват приплъзването на цената(slippage), разликата между очакваната цена на поръчката и цената, когато поръчката действително се изпълни или когато цената на криптовалутата се промени, докато поръчката се изпълнява, което води до цена, различна от очакваната, поради недостатъчна ликвидност на борсата. OTC търговията предоставя на търговците и инвеститорите фиксирана цена за сделката, независимо дали покупката/продажбата Ви е $500 000 или $50 000 000.

Традиционните борси поставят лимит върху максималната сума, която потребителите може да търгуват на ден, както и върху сумата, която може да бъде изтеглена от акаунт за период от 24 часа. Тези лимити варират от нивото на завършена проверка на акаунта, както и използвани методи за транзакция или от колко време потребителят търгува на платформата. В много случаи те може да са недостатъчни, за да отговорят на нуждите на големите търговци и инвеститори. OTC търговията осигурява по-голяма поверителност, както за купувачите, така и за продавачите, също силни банкови споразумения, които позволяват фиат сетълмент в USD, EUR, GBP, HKD и други основни валути без ограничения и лимити. Ние ще Ви направим цена за покупка или продажба, можете да търгувате колкото пожелаете, всеки ден от годината.

Също има многобройни примери за традиционни борси за криптовалути, които са били жертва на хакерски атаки с пълна или частична загуба на средствата на потребителите. Изпълнението на извънборсова сделка ще ви позволи да избегнете този риск.

CryptoRolla предлага посредническите си услуги с нисък регулаторен праг, клиентите трябва да докажат своята самоличност(KYC), като се идентифицират и да подпишат писмена-декларация, че не участват в тероризъм и пране на пари(AML).

Минималната сума за изпълнение на транзакция в CryptoRolla е на стойност $50 000 - €50 000 или 100 000лв., а максимум няма. Предлагаме също директен USDT - BTC swap, минималният размер на транзакцията е $10 000 000USDT.

Разполагаме с корпоративен банков акаунт в Сингапур(OCBC Bank Singapore), чрез който извършваме сетълмента на всички транзакции за покупка и продажба. Работим и с адвокатски кантори от първо ниво(tier 1 law firms), като Baker, Norris, DLA, Norton Rose и т.н., като се добавя и допълнителна комисионна, ако клиента реши да използва услугите им.


Приветстваме всички:

- инвеститори
- търговци
- стратегически партньорства
- хедж фондове
- борси

За връзка и линк към сайта: http://www.cryptorolla.com

Поздрави,
Георги Георгиев
Аватар
CryptoRolla
 
Мнения: 2
Регистриран на: 23 Юли 2022, 13:35

Re: CryptoRolla - извънборсово брокерско бюро [OTC desk]

Мнениеот CryptoRolla » 29 Юли 2022, 18:27

Предварително се извиняваме, ако публикацията е в погрешен раздел, в такъв случай молим да бъде преместена и благодарим за разбирането.
Аватар
CryptoRolla
 
Мнения: 2
Регистриран на: 23 Юли 2022, 13:35


Назад към Български проекти

Кой е на линия

Регистрирани потребители: Kris, Sevo, Spenchoni, viniamin