Ето това е моят реферален линк ако някой иска да пробва.
https://btcjam.com/?r=92614cd0-7148-4d3 ... r_referral
Само да отбележа че не получавам нищо ако се регистрирате през моя линк, освен ако не инвестирате.
Ако обаче вие решите да инвестирате (и тъй като и аз съм инвестирал вече) и аз и съответния реферал получава бонус.
Също да кажа някои работи относно верификацията: верификацията може да се извърши по различни начини, и в зависимост от това колко лична информация сте добавили получавате по висок "кредитен рейтинг".
Разбира се когато инвестирате гледайте този, в чиито проект инвестирате да има висок рейтинг: Например А,B,C. В низходящ ред.
За да инвестирате нечии проект не е нужно да споделяте никаква лична информация. Ако искате заем обаче препоръчвам да си направите верификация поне на 80-90 процента, включително валиден ПейПал и валиден иБей акаунт.
Лек ден, и ако искaте споделяйте тук вашите мнения и вашите инвестиции които сте направили.
A, и относно плащането- всичко става директно през Биткойн, като плащане се приема за валидно след 3 confirmations в BlockChain. При мен за да получа 3 потвърждения отне около 7-10 минути.