Сайта си е добър, от около месец - месец и нещо там копам с някакви виртуални GH/s.
Понякога самия пул спира за известно време, но след това пък ти компенсират изгубеното време като ти удвояват скоростта за известно време и така нямаш загуби, а все едно си работил нонстоп.
Обаче нещо друго взе да ме дразни там, въведоха такса за поддръжка и ся на всяка печалба от блок ти взимат някви части от печалбата. Е като се има предвид че се пак самия басейн е с 0 такса, тая такса за поддържка се търпи.
Предполагам на тези дето копат със свой хардуер не им одържат тази такса, защото копачите са си тяхни, а не на CEX.io.
Обаче нещо много скъпи са цените на GH/s спрямо долара.
То че е 0,065 BTC за 1 GH/s e ОК, изглежда евтино, обаче при курс от 1200 долара излиза че 1 GH/s струва 78 долара и вече май не изглежда така евтино.
Аз си спомням че си купих моите мощности при 0,085 - 0,09 BTC за 1 GH/s, да по-скъпо изглежда, обаче когато си ги купих BTC струваше 180 долара или иначе казано 1 GH/s струваше 15-16 долара.
Всъщност излиза че цената на GH/s в CEX.io вместо да падне, тя се качва и за последния месец и нещо е станала 5 пъти по-висока.
Лично аз не бих дал в момента 78 долара за GH/s, но това си е мое мнение.
Курса BTC/USD го взимам от тук
http://mining.thegenesisblock.com/, надявам се да е достоверен.