Обща поръчка / Avalon chips Escrow John K / Bulgaria EU

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: Обща поръчка/Avalon chips Escrow JohnK/BG 2 поръчка запо

Мнениеот Hindski » 21 Юни 2013, 16:17

А по колко Mhash/s се очаква да прави един чип?
Hindski

Мнениеот jkminkov » 21 Юни 2013, 16:56

колкото asicminer usb
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

Мнениеот ZAX » 21 Юни 2013, 19:03

Не съвсем, ако трябва да сме дребнави, понеже няма как по друг начин да дадем поне едно допълнително плюсче на асик майнърите, освен основния, че идват веднага. Ако вземем предвид факта, че авалонските са обявени на 280, а другите флашки на 320 излиза че всъщност точно 8 авалонски се равняват на точно 7 от другите. Разбира се ще има леки разминавания, но общо взето ще е така, нали?

Марто каза че крайната цена на К16 ще е около 300 лева, което прави 14 флашки, всяка на цена дори малко по висока от 300 лева... Което да кажем че прави авалонските поне 15 пъти по-евтини при по-големи количества. Не знам само 1 флашка с авалонски чип колко ще й е крайната цена, но със сигурност ще е повече от 10 пъти по-евтина, това е и причината да не си върна видео картата, защото с тези пари мога да взема само 1 флашка като ми съдерат кожата по борсите за 2.10 BTC и накрая дори ще ми копае по-слабо. Както вече беше казано, печели се само тишина, но и това не е вярно, понеже за тези пари и с тази скорост, може да се копае и без охлаждане с правилната карта. Печелят се само 9 седмици копане с тези флашки, което не е никак малко, стига да имаш неограничени средстава и то в BTC... Но както и да го гледам, за по-малко от 4 флашки не си струва. Ето затова аз предпочитам да си чакам авалончетата, а да си харча парите за видеокарти, които после ще мога да продам по-изгодно от флашките или какво съм само с една за сега, да си я запазя за игри. А какво ще правите с asicminer-ите след 3 месеца когато дойдат авалоните със сигурност, дори може би bfl след още някой и друг месец? Една флашка по колко 40 лева изкарва на месец? Че те не си избиват парите за по-малко от година и то ако трудноста не мърдаше... Просто не разбирам за какво му е на някой да инвестира в другите флашки, а не в авалонските. Независимо има или няма пари...

Както и да го въртя не виждам да излиза на сметка за никаква бройка. Освен да си вземеш една флашка ей така за колекцията, ако имаш едни 300-400 излишни лева... Но как да ги дам за това, като с тези пари мога да взема K16, съответно ако имам по-малко авалон флашки. поправете ме ако бъркам някъде.
ZAX
Spammer

Мнениеот marto74 » 22 Юни 2013, 17:33

Тука некои колеги от първия батч авалонски чипове вече продава миньорите , нищо че не сме ги пуснали още :)

http://www.ebay.co.uk/itm/Bitcoin-miner-4-3-GH-S-with-Avalon-Asic-Chips-not-a-BFL-or-Asicminer-/190854560557?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c6fd17b2d
marto74
Hardware Developer

Мнениеот 2GOOD » 22 Юни 2013, 21:02

marto74 написа:Тука некои колеги от първия батч авалонски чипове вече продава миньорите , нищо че не сме ги пуснали още :)

http://www.ebay.co.uk/itm/Bitcoin-miner-4-3-GH-S-with-Avalon-Asic-Chips-not-a-BFL-or-Asicminer-/190854560557?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c6fd17b2d

Българина няма спирка :)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот nightyj » 22 Юни 2013, 21:16

Това са моите платки, същите платки се продават за по 400$ - 500$ из ибей , целата е хората да ми разгледат магазина, за няколко дни тази обява има хиляди преглеждания :mrgreen:
nightyj

Мнениеот georgebg » 22 Юни 2013, 21:34

ако някой прецени че е заявил в първия бач, повече бройки или иска да освободи спешно средства, предлагам по 0.095 BTC на чип, или съответната цена спрямо актуалната в момента в ЕУР.
Разбира се ако не противоречи на правилата на форума и ако marto74 е съгласен (в момента той е в ролята на escrow за направената поръчка:) ).
georgebg

Мнениеот marto74 » 22 Юни 2013, 21:58

nightyj написа:Това са моите платки, същите платки се продават за по 400$ - 500$ из ибей , целата е хората да ми разгледат магазина, за няколко дни тази обява има хиляди преглеждания :mrgreen:

Моля те не ставай , като оня образ Терахаш дето поръчал платки (както вече знаем с бъгове) наситил ги и бастисал 16 авалонски чипове за да пусне продажби , на нещо дето Крис към момента от вчера му прави 3-та редакция, на К1 вече 4 бъга хванахме и ние .
Нямам лоши чувства , ама все пак ....
Нека да има нещо работещо .
Освен това след седмица да не се окаже , че всички ще поръчваме платки TB1 , TB10 или TB16 ;)
marto74
Hardware Developer

Мнениеот nightyj » 23 Юни 2013, 00:47

Ще се радвам ако стане така. Клондайк ми е странно как подкараха толкова бързо комутацията. Определено е замислена да бъде евтина платка, сега е момента да изскочиш с дизайн с яко захранване и добра топология, за тези които продават платки без да ги разбират си е техен проблем. Аз вече съм поръчал сносни захранвания и осцилатори да си правя експерименти за спорта :mrgreen:
nightyj

Мнениеот marto74 » 23 Юни 2013, 02:44

nightyj написа:Ще се радвам ако стане така. Клондайк ми е странно как подкараха толкова бързо комутацията. Определено е замислена да бъде евтина платка, сега е момента да изскочиш с дизайн с яко захранване и добра топология, за тези които продават платки без да ги разбират си е техен проблем. Аз вече съм поръчал сносни захранвания и осцилатори да си правя експерименти за спорта :mrgreen:

Тогава дължа извинение
Моля да го приемеш
Поздрави
marto74
Hardware Developer

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит