Модератори: marto74, Moderators
ZAX написа:Сигурен съм в това... Въпреки че не виждам нито драйвърите, нито патчовете как ще тръгнат там от самосебе си, предполагам просто хексмайнъра си работи там без проблем. Но сега трябва ли на дълго и на широко да обяснявам причините поради които съм с XP или ще прескочим безсмисления спам и направоо ще потърсим решение за XP. Всъщност ако още някой ми отговори по този начин, ще му обясня
ZAX написа:Сигурен съм в това... Въпреки че не виждам нито драйвърите, нито патчовете как ще тръгнат там от самосебе си, предполагам просто хексмайнъра си работи там без проблем. Но сега трябва ли на дълго и на широко да обяснявам причините поради които съм с XP или ще прескочим безсмисления спам и направоо ще потърсим решение за XP. Всъщност ако още някой ми отговори по този начин, ще му обясня
crab написа:ZAX написа:Сигурен съм в това... Въпреки че не виждам нито драйвърите, нито патчовете как ще тръгнат там от самосебе си, предполагам просто хексмайнъра си работи там без проблем. Но сега трябва ли на дълго и на широко да обяснявам причините поради които съм с XP или ще прескочим безсмисления спам и направоо ще потърсим решение за XP. Всъщност ако още някой ми отговори по този начин, ще му обясня
ако е слаба машината ти предлагам убунту с графична среда. За съжаление MS най-накрая спират подръжката на ХП от началото на новата година и трудно ще накараш някой да се занимава с поддръжката за тази система. Това е като при браузърите, никой не ще да поддържа версия 6.0 на IE въпреки че е дефоутният на XP.
marto74 написа:ZAX написа:Сигурен съм в това... Въпреки че не виждам нито драйвърите, нито патчовете как ще тръгнат там от самосебе си, предполагам просто хексмайнъра си работи там без проблем. Но сега трябва ли на дълго и на широко да обяснявам причините поради които съм с XP или ще прескочим безсмисления спам и направоо ще потърсим решение за XP. Всъщност ако още някой ми отговори по този начин, ще му обясня
Пич при мен работи и на XP home
Просто ти требе net framework , можеш от сайта на чичо Гейтс да си го дръпнеш
А требе и драйвери от нашия сайт да свалиш и така
ама тия работи са стандартни за Виндоус , нали
marto74 написа:Май ти трябва курс за напреднали потребители и на Уиндоус.
Свързваш USB кабела между платката и компа и той ще те пита за драйвери.
Тогава го насочваш към този файл.
Регистрирани потребители: 2GOOD