от ZAX » 17 Юни 2013, 22:29
В момента преговаряме с @2GOOD да ползвам от неговите отстъпки, като предпочитам той да ми поръча чиповете. Всъщност няма какво да преговаряме, понеже аз съм навит на всякакви условия, пък и те ще са като за всички останали предполагам. Така че просто чакам да доизясним няколко неизвестни. Но това се случва твърде бавно чрез форума, а оставащите чипове намаляват твърде бързо, поради което започвам да се притеснявам, да не стане така че хем да не съм поръчал, хем да се откаже и той да ми поръча... Затова моля имайте ме предвид за поне 1 чип !
Предпочитам от мен метод за плащане е на ръка в София. Но разбира се няма проблем да направя и превод и т.н. Но за съжаление това ще трябва да е през трети човек, понеже съм с изтекла лична карта, наскоро ми изтече и визата с която си захранвам пейпал, от там не знам мога ли да вкарам пари и т.н... и т.н. На кратко приема ли се кеш?
Друг проблем е че пари получавам на 21-22. Разбира се не мога да искам всички да ме чакат и да бавя поръчката, затова съм обявил само 1 чип за сега. Ако се забави до 22-ри поне, мога да взема и повече. Само да не стане като с авалонските, където тъкмо ми потекоха лигите и сладоледа вече беше свършил...