Монтаж на платки с чипове от Авалон

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: Монтаж на платки с чипове от Авалон- пуснете мейл моля

Мнениеот tenax » 12 Окт 2013, 10:17

Да се похваля...ХЕКСОВЕТЕ пристигнаха. Сега ги навързвам. Снимки по-късно.
Едно огромно благодаря на Мартин за коректността и търпението към мен!!! :)
tenax

Мнениеот dobo79 » 12 Окт 2013, 12:08

tenax написа:Да се похваля...ХЕКСОВЕТЕ пристигнаха. Сега ги навързвам. Снимки по-късно.
Едно огромно благодаря на Мартин за коректността и търпението към мен!!! :)

Очакваме впечатления от първите щастливци получили си платките.
Аватар
dobo79

Мнениеот otsn81 » 12 Окт 2013, 15:17

И моя хекс пристигна но имам въпроси относно пъскането му в работа. Задал съм ги viewtopic.php?f=21&t=309&start=70 и ако някой може да помогне ще съм благодарен.
otsn81

Мнениеот tedik » 12 Окт 2013, 19:57

Колеги мойте още ги няма. На мейла нещо получихте ли?
tedik

Мнениеот otsn81 » 12 Окт 2013, 20:05

не нищо, дойде изневиделица. Обаче, като видиш на пакета, че пише технобит и веднага разбираш за какво става въпрос.
otsn81

Мнениеот goros » 13 Окт 2013, 01:31

Моите също ги няма още :((
1L8eV6zNq2MA4tH7oamzVvcsUrgPd3U2uh
goros

Мнениеот ZAX » 13 Окт 2013, 03:22

Аз се поразходих из Европа, мотах се доста, върнах се... Като се надявам че след като съм платил всичко и съм предупредил че няма да ме има, автоматично съм потвърдил и ясно съм заявил че никакви рефъндове не искам. Също така ми седи предложението да изкупя всички останали свободни чипове, ако останат въобще, както казах от самото начало преди няколко месеца, т.е. съм си първи на опашката, но като гледам няма много желаещи за това и са с пренебрежимо малки количества, така че няма проблем да вземат и те. Друг е въпросът дали се спазва ред, но аз да си кажа : ]

Иначе май се появявам точно на време. Та явно правилно съм си направил сметката. Но за всеки случай си се презастраховах разбира се, ако беше станало чудо и чиповете бяха дошли на време, оставих адреса и данните на друг човек, само мейла и плащанията са от мен. Та в този ред на мисли, ще е добре да започнете и мейлчета да пращате просто информативно.

П.П. Изумен съм от факта че има хора поставили под съмнение свършената от @Марто рабора. Разбира се че си я е свършил перфектно. Не виждам с нещо да си е заслужил да си го изкарвате на него заради независещи от него неща. Дори работата му беше да чака чиповете и като не дойдат да го духаме. Всичко над това е и над неговите 7%, затова не виждам @минков как може да е толкова нагъл да си иска пълната сума, след като нееднократно му предлагах да го отърва от мъките и да купя всичко което не успее да продаде. Така и на себе си и на @марто щеше да спести много разправия. Но като е алчен и след като много преди да възникнат каквито и да било проблеми, усложнения или забавяния, беше пределно ясно че ги е купил само с цел препродажба, изнудване и печалба. И не че имам нещо лично против него, просто не са ми приятни долните търгаши и не заслужава жеста който @марто му е направил.
ZAX
Spammer

Мнениеот kirilbg » 14 Окт 2013, 18:54

Марто, дай някакъв срок за доставка на платките, или ред на изпращтане.Гледам някой е получил вече,а петък мина преди 2 дена. :whistle:
kirilbg

Мнениеот marto74 » 14 Окт 2013, 19:33

kirilbg написа:Марто, дай някакъв срок за доставка на платките, или ред на изпращтане.Гледам някой е получил вече,а петък мина преди 2 дена. :whistle:

Вървим малко назад , но тази седмица авалонската сага ще приключи. Всеки ден шипваме по 50-60 пакета по ред на поръчките.
Като бройка сме изпратили над 500 платки вече.

п.с. @Маринчо , можеше едно ЛС да пуснеш преди да правиш клайм във пейпал
МИР
marto74
Hardware Developer

Мнениеот marincho » 14 Окт 2013, 19:55

Ти на ЛС-та не отговаряш от известно време, така като чета форума.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит