от ZAX » 13 Окт 2013, 03:22
Аз се поразходих из Европа, мотах се доста, върнах се... Като се надявам че след като съм платил всичко и съм предупредил че няма да ме има, автоматично съм потвърдил и ясно съм заявил че никакви рефъндове не искам. Също така ми седи предложението да изкупя всички останали свободни чипове, ако останат въобще, както казах от самото начало преди няколко месеца, т.е. съм си първи на опашката, но като гледам няма много желаещи за това и са с пренебрежимо малки количества, така че няма проблем да вземат и те. Друг е въпросът дали се спазва ред, но аз да си кажа : ]
Иначе май се появявам точно на време. Та явно правилно съм си направил сметката. Но за всеки случай си се презастраховах разбира се, ако беше станало чудо и чиповете бяха дошли на време, оставих адреса и данните на друг човек, само мейла и плащанията са от мен. Та в този ред на мисли, ще е добре да започнете и мейлчета да пращате просто информативно.
П.П. Изумен съм от факта че има хора поставили под съмнение свършената от @Марто рабора. Разбира се че си я е свършил перфектно. Не виждам с нещо да си е заслужил да си го изкарвате на него заради независещи от него неща. Дори работата му беше да чака чиповете и като не дойдат да го духаме. Всичко над това е и над неговите 7%, затова не виждам @минков как може да е толкова нагъл да си иска пълната сума, след като нееднократно му предлагах да го отърва от мъките и да купя всичко което не успее да продаде. Така и на себе си и на @марто щеше да спести много разправия. Но като е алчен и след като много преди да възникнат каквито и да било проблеми, усложнения или забавяния, беше пределно ясно че ги е купил само с цел препродажба, изнудване и печалба. И не че имам нещо лично против него, просто не са ми приятни долните търгаши и не заслужава жеста който @марто му е направил.