Групова поръчка чипове от BFL

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: [OPEN] Групова поръчка чипове от BFL -Доплащане втора по

Мнениеот renter84 » 08 Ное 2013, 21:09

marto74 написа:
renter84 написа:Марто, моля този път да ми отговориш на ЛС-то. Иначе очаквам колкото койни ти е дала като втора отстъпка БФЛ , толкова и да раздадеш. Не доумявам защо толкова дни даже седмици ми държиш койните от БФЛ при себе си и не ми ги даваш. Надявам се далавери с отстъпките да не се опитваш да правиш. Те нямат нищо общо с тебе. Те просто пристигат в твоя адрес в койни по тогавашния актуален курс и ти на момента трябва да ги препратиш на притежателите им. Далавери с курса надявам се да не се опитваш да правиш. Аз в последните 10 дни три пъти ти писах да върнеш отстъпките, а ти само веднъж ми написа ЛС и то по друг повод като ти вътре на 03.11 написа "За отстъпките получих ги и тази седмица дето идва ще ви ги изпратя." Какво трябва да значи това. Ти когато искаш да ти се плати да не би да не поставяш срокове? - мога да те цитирам даже...
Искам си койните , които БФЛ ми даде, но са при тебе. Колкото е дала толкова ги искам. Защото по твоята логика ако БФЛ ми е дала 2 койна то ако курса след 2 месеца е 2000 ти може и няколко стотинки да ми дадеш. Така доверие не се гради, а да не говорим, че имаш голяма нужда от доверие при тая поръчка.

Това съм го пропуснал.
Почва да ми омръзва да обяснявам очевидни неща но ето възможно най подробно:
1. Цената на БФЛ е и е била в долари. Отстъпките са 25 долара на чип, като признават до 100 бр на поръчка.
2. Как е маханизма на ползване :
-при първия батч ни приспаднаха цялата сума на отстъпките от аванса
-при втория приспаднаха полвината отстъпка от аванаса и втората от доплащането.
БФЛ не изплащат койни , те приспадат от цената бр. Отстъпки умножени по 12.5 долара при капарото и 12.5 долара при доплащането.
Омръзна ми да ми пишеш едно и също . още в началото съм обявил че ги изплащам обратно до 10 дни след плащането от ваша страна.
Курса на койна е нощо което не е под мой контрол. След толкова писане , не се ли замисли , че съм платил поръчката 1 седмица преди ти да ми пуснеш койни,през цялото това време курса върви нагоре, така че все тая.
Отново ЦЕНИТЕ НА БФЛ СА В ЩАТСКИ ДОЛАРИ, това че минаваме през койни е техническа подробност винаги по курса в момента.

renter84 написа:Здравей Марто от втората поръчка имам 40 чипа, т.е. 40*47,174=1887,36$ трябва да доплатя , курса в момента е 177 долара за един BTC, т.е. 1887,36/177= 10,66BTC , но за по-сигурно ти пращам 10,7 BTC. Освен това имам отстъпка само за 32 чипа останалите 8 са без отстъпка, това ти го споменавам като връщаш отстъпката да го имаш на предвид.

<renter84>; <40>; <1887,36>; <127th3Lj5MJRmxUBeRGZYSXZAWsYqAecNJ>;<10,7>

Това ми е ЛС към тебе няколко минути след като ти пратих койните. Изпратено е на: 21 Окт 2013, 21:54
Не съм се правил на мишок, а ти ги изпратих в рамките на 24 часа след като ми ги поиска. А ТВОИТЕ 10 ДЕНА ЗА КОИТО ГОВОРИШ КЪДЕ СА?????

На 03.11 ми пишеш след като изрично те питах няколко пъти къде са ми отстъпките, че са у тебе отстъпките( не каза, че тогава са пристигнали, а че са у тебе, т.е. поне от няколко дни предвид, че БФЛ изпращат до няколко дни отстъпките). Дори оттогава да вземем датата пак изоставаш с 2-3 дена от ТОВА, КОЕТО ТИ ОБЕЩА и 1000 ПЪТИ ТИ ПРИПОМНИХ. Това, което сам обеща - че ще върнеш отстъпките до 10 дена след като ти пратим парите. А те поне на 3-ти ноември вече са били у тебе.
КАКВО ПРАВО ТИ ДАВА ДА НЕ МИ ВРЪЩАШ ПАРИТЕ???? И тук отново говорим за 03.11 !!! До момента не съм видял и стотинка още. Двата БТК които трябваше да получа в края на тези 10 дни, които ти сам каза че са у тебе сега са 1.3 БТК и съответно 0.7 БТК са у тебе. С над 200 долара съм ощетен от тебе.

И не ме прави на идиот.
renter84

Мнениеот ZAX » 08 Ное 2013, 21:14

Хаха, много ме забавлява старанието ти да отговаряш на някой който явно не разбира... Де и на мен така да ми отговаряше, нямаше да се налага да задавам един и същи въпрос всеки ден. А на дневен ред отново е, кога ще си оправиш софтуера, така зле ли ще е и за BFL?

И след като вече така или иначе си ги платил, защо да ти пращат цялата сума, пък после да ги връщаш и т.н. Излишно усложнение ми се вижда... Предплатил си ги на еди какъв си курс, вадиш отстъпката и ти плащат само толкова, това е.

П.П. Сори, не бях видял последния пост... Ама той и с курса си играел @marto74, от тук смук, от там смук, абе веселба :mrgreen:
ZAX
Spammer

Мнениеот marto74 » 08 Ное 2013, 21:29

renter84 написа:
marto74 написа:
renter84 написа:Марто, моля този път да ми отговориш на ЛС-то. Иначе очаквам колкото койни ти е дала като втора отстъпка БФЛ , толкова и да раздадеш. Не доумявам защо толкова дни даже седмици ми държиш койните от БФЛ при себе си и не ми ги даваш. Надявам се далавери с отстъпките да не се опитваш да правиш. Те нямат нищо общо с тебе. Те просто пристигат в твоя адрес в койни по тогавашния актуален курс и ти на момента трябва да ги препратиш на притежателите им. Далавери с курса надявам се да не се опитваш да правиш. Аз в последните 10 дни три пъти ти писах да върнеш отстъпките, а ти само веднъж ми написа ЛС и то по друг повод като ти вътре на 03.11 написа "За отстъпките получих ги и тази седмица дето идва ще ви ги изпратя." Какво трябва да значи това. Ти когато искаш да ти се плати да не би да не поставяш срокове? - мога да те цитирам даже...
Искам си койните , които БФЛ ми даде, но са при тебе. Колкото е дала толкова ги искам. Защото по твоята логика ако БФЛ ми е дала 2 койна то ако курса след 2 месеца е 2000 ти може и няколко стотинки да ми дадеш. Така доверие не се гради, а да не говорим, че имаш голяма нужда от доверие при тая поръчка.

Това съм го пропуснал.
Почва да ми омръзва да обяснявам очевидни неща но ето възможно най подробно:
1. Цената на БФЛ е и е била в долари. Отстъпките са 25 долара на чип, като признават до 100 бр на поръчка.
2. Как е маханизма на ползване :
-при първия батч ни приспаднаха цялата сума на отстъпките от аванса
-при втория приспаднаха полвината отстъпка от аванаса и втората от доплащането.
БФЛ не изплащат койни , те приспадат от цената бр. Отстъпки умножени по 12.5 долара при капарото и 12.5 долара при доплащането.
Омръзна ми да ми пишеш едно и също . още в началото съм обявил че ги изплащам обратно до 10 дни след плащането от ваша страна.
Курса на койна е нощо което не е под мой контрол. След толкова писане , не се ли замисли , че съм платил поръчката 1 седмица преди ти да ми пуснеш койни,през цялото това време курса върви нагоре, така че все тая.
Отново ЦЕНИТЕ НА БФЛ СА В ЩАТСКИ ДОЛАРИ, това че минаваме през койни е техническа подробност винаги по курса в момента.

renter84 написа:Здравей Марто от втората поръчка имам 40 чипа, т.е. 40*47,174=1887,36$ трябва да доплатя , курса в момента е 177 долара за един BTC, т.е. 1887,36/177= 10,66BTC , но за по-сигурно ти пращам 10,7 BTC. Освен това имам отстъпка само за 32 чипа останалите 8 са без отстъпка, това ти го споменавам като връщаш отстъпката да го имаш на предвид.

<renter84>; <40>; <1887,36>; <127th3Lj5MJRmxUBeRGZYSXZAWsYqAecNJ>;<10,7>

Това ми е ЛС към тебе няколко минути след като ти пратих койните. Изпратено е на: 21 Окт 2013, 21:54
Не съм се правил на мишок, а ти ги изпратих в рамките на 24 часа след като ми ги поиска. А ТВОИТЕ 10 ДЕНА ЗА КОИТО ГОВОРИШ КЪДЕ СА?????

На 03.11 ми пишеш след като изрично те питах няколко пъти къде са ми отстъпките, че са у тебе отстъпките( не каза, че тогава са пристигнали, а че са у тебе, т.е. поне от няколко дни предвид, че БФЛ изпращат до няколко дни отстъпките). Дори оттогава да вземем датата пак изоставаш с 2-3 дена от ТОВА, КОЕТО ТИ ОБЕЩА и 1000 ПЪТИ ТИ ПРИПОМНИХ. Това, което сам обеща - че ще върнеш отстъпките до 10 дена след като ти пратим парите. А те поне на 3-ти ноември вече са били у тебе.
КАКВО ПРАВО ТИ ДАВА ДА НЕ МИ ВРЪЩАШ ПАРИТЕ???? И тук отново говорим за 03.11 !!! До момента не съм видял и стотинка още. Двата БТК които трябваше да получа в края на тези 10 дни, които ти сам каза че са у тебе сега са 1.3 БТК и съответно 0.7 БТК са у тебе. С над 200 долара съм ощетен от тебе.

И не ме прави на идиот.

Пич преди полвин час ти пратих равностойността на 400 Щатски долара.
И е по късно от другите защото пишеш от 1 седмица и искаш курсови разлики и некви койни по курс от някога си.
Предложих ти да ти дам долари, евро , левове , каквото искаш.
Забавянето защото не беше се определил какво искаш.
Все пак и сега имаш опция върни ми койните по моментния курс и ще ти дам 400 долара, специално ще ходя да ги обменя.
Не управлявам аз курса.
Сметни си ОЛП +10 % наказателна лихва за забавянето от 1 до днес т.е 1 седмица ще ти дам и него.
Имаш и друг вариант претендираш за 0.7 койна нали...
Пращам ги веднага и в понеделник дай адрес да ти пратя чиповете и да я приключим тая сага завинаги.
Това е последното което пиша по темата
Решавай

П.С. Понеже лайната взеха да ми идват в повече ви предлагам всички доплатили чиповете да ми дадете адрес за доставка . Недоплатилите , ще получат полвината от поръчката си . Платки можете да си поръчате направо при Луко на 350 Долара, оставащите чипове ще си ги наситя на мои платки и ще ставам миньор :)
За ЗАКС-а специялно ще резна 1 чипче с флекса на 2
Щи изпълня само направените поръчки до момента и ще доставя на Луко повече платки за да можете да поръчате при него.
Все пак Словения не е далеч.
МИР
marto74
Hardware Developer

Мнениеот marto74 » 08 Ное 2013, 21:45

Моля модераторите да заключат темата до понеделник, до тогава нека всички участници да ми изпратят адрес на лично за доствака
marto74
Hardware Developer

Мнениеот 2GOOD » 11 Ное 2013, 19:55

Темата отключена !!!
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот marto74 » 11 Ное 2013, 20:50

Първо ви дължа извинение че си изпуснах нервите в събота.
Всеки който иска може да си поръча платка в technobit .eu
Голите платки пристигат утре.
от Сряда ще ги насищаме и след тестове най-вероятно в понеделник ще ги разпратим.
Който реши за чипове да ми пише подписано съобщение с адрес за доставка.
marto74
Hardware Developer

Мнениеот nightyj » 12 Ное 2013, 00:54

Няма нищо, важното е, че правиш всичко възможно, с радост ти оставям моите чипове :D
nightyj

Мнениеот Gele » 15 Ное 2013, 14:21

Тъй като платките ще са готови за понеделник - по думите на марто . май е време да помислим за охлаждане .
2GOOD -Тези платки на MtReal изглеждат страхотно и са с къстом фирм винаги работят на макс +това са с дупки за стандартен интел охладител, т.е. имаме избор ;)

На какъв интелски радиатор се спряхте , може ли да се приспособи радиатор от амд , какво е растоянието между монтажните отвори на радиатора.
Вие на какви радиатори сте се спрели .
През компютър ли се управляват платките ?
Прикачени файлове
ScreenHunter_02 Nov. 15 14.20.png
ScreenHunter_02 Nov. 15 14.20.png (274.63 KiB) Прегледано 1789 пъти
0882 369541 SkyPe: Hristow4
Аватар
Gele

Мнениеот ZAX » 15 Ное 2013, 16:24

Може ли с водно охлаждане :mrgreen:
ZAX
Spammer

Мнениеот 2GOOD » 15 Ное 2013, 19:48

Gele написа:Тъй като платките ще са готови за понеделник - по думите на марто . май е време да помислим за охлаждане .

На какъв интелски радиатор се спряхте , може ли да се приспособи радиатор от амд , какво е растоянието между монтажните отвори на радиатора.
Вие на какви радиатори сте се спрели .
През компютър ли се управляват платките ?

Радиаторите са с дупки за сокет 1155, което е 75 mm, има и отвори за охлаждане от видео карта, които са на 53.2 мм разстояние.

Да може и с водно.

Важно е, ама много е важно да има задна планка, защото иначе платката може да се огъне от големия натиск и чиповете по средата да не контактуват добре с охладителя.

Колкото по-добро е охлаждането, толкова по-голяма скорост прави платката, днес четох за 40GH/s оставане на терасата при ~0 C околна температура :)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит