marto74 написа:renter84 написа:Марто, моля този път да ми отговориш на ЛС-то. Иначе очаквам колкото койни ти е дала като втора отстъпка БФЛ , толкова и да раздадеш. Не доумявам защо толкова дни даже седмици ми държиш койните от БФЛ при себе си и не ми ги даваш. Надявам се далавери с отстъпките да не се опитваш да правиш. Те нямат нищо общо с тебе. Те просто пристигат в твоя адрес в койни по тогавашния актуален курс и ти на момента трябва да ги препратиш на притежателите им. Далавери с курса надявам се да не се опитваш да правиш. Аз в последните 10 дни три пъти ти писах да върнеш отстъпките, а ти само веднъж ми написа ЛС и то по друг повод като ти вътре на 03.11 написа "За отстъпките получих ги и тази седмица дето идва ще ви ги изпратя." Какво трябва да значи това. Ти когато искаш да ти се плати да не би да не поставяш срокове? - мога да те цитирам даже...
Искам си койните , които БФЛ ми даде, но са при тебе. Колкото е дала толкова ги искам. Защото по твоята логика ако БФЛ ми е дала 2 койна то ако курса след 2 месеца е 2000 ти може и няколко стотинки да ми дадеш. Така доверие не се гради, а да не говорим, че имаш голяма нужда от доверие при тая поръчка.
Това съм го пропуснал.
Почва да ми омръзва да обяснявам очевидни неща но ето възможно най подробно:
1. Цената на БФЛ е и е била в долари. Отстъпките са 25 долара на чип, като признават до 100 бр на поръчка.
2. Как е маханизма на ползване :
-при първия батч ни приспаднаха цялата сума на отстъпките от аванса
-при втория приспаднаха полвината отстъпка от аванаса и втората от доплащането.
БФЛ не изплащат койни , те приспадат от цената бр. Отстъпки умножени по 12.5 долара при капарото и 12.5 долара при доплащането.
Омръзна ми да ми пишеш едно и също . още в началото съм обявил че ги изплащам обратно до 10 дни след плащането от ваша страна.
Курса на койна е нощо което не е под мой контрол. След толкова писане , не се ли замисли , че съм платил поръчката 1 седмица преди ти да ми пуснеш койни,през цялото това време курса върви нагоре, така че все тая.
Отново ЦЕНИТЕ НА БФЛ СА В ЩАТСКИ ДОЛАРИ, това че минаваме през койни е техническа подробност винаги по курса в момента.
renter84 написа:Здравей Марто от втората поръчка имам 40 чипа, т.е. 40*47,174=1887,36$ трябва да доплатя , курса в момента е 177 долара за един BTC, т.е. 1887,36/177= 10,66BTC , но за по-сигурно ти пращам 10,7 BTC. Освен това имам отстъпка само за 32 чипа останалите 8 са без отстъпка, това ти го споменавам като връщаш отстъпката да го имаш на предвид.
<renter84>; <40>; <1887,36>; <127th3Lj5MJRmxUBeRGZYSXZAWsYqAecNJ>;<10,7>
Това ми е ЛС към тебе няколко минути след като ти пратих койните. Изпратено е на: 21 Окт 2013, 21:54
Не съм се правил на мишок, а ти ги изпратих в рамките на 24 часа след като ми ги поиска. А ТВОИТЕ 10 ДЕНА ЗА КОИТО ГОВОРИШ КЪДЕ СА?????
На 03.11 ми пишеш след като изрично те питах няколко пъти къде са ми отстъпките, че са у тебе отстъпките( не каза, че тогава са пристигнали, а че са у тебе, т.е. поне от няколко дни предвид, че БФЛ изпращат до няколко дни отстъпките). Дори оттогава да вземем датата пак изоставаш с 2-3 дена от ТОВА, КОЕТО ТИ ОБЕЩА и 1000 ПЪТИ ТИ ПРИПОМНИХ. Това, което сам обеща - че ще върнеш отстъпките до 10 дена след като ти пратим парите. А те поне на 3-ти ноември вече са били у тебе.
КАКВО ПРАВО ТИ ДАВА ДА НЕ МИ ВРЪЩАШ ПАРИТЕ???? И тук отново говорим за 03.11 !!! До момента не съм видял и стотинка още. Двата БТК които трябваше да получа в края на тези 10 дни, които ти сам каза че са у тебе сега са 1.3 БТК и съответно 0.7 БТК са у тебе. С над 200 долара съм ощетен от тебе.
И не ме прави на идиот.