Групова поръчка чипове от BFL

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: [OPEN] Групова поръчка чипове от BFL -Доплащане втора по

Мнениеот Gele » 25 Окт 2013, 11:17

доплащане #2 BFL
Испратени :

Gele<16><4.05><16uN12UTrB1c7PJrNyqkoaLB44jtHQ2fD7><BTC>
16х47.184 $ = 754.944 $
754.944 $ : 186.05 = 4.05 :btc:
https://blockchain.info/address/16uN12U ... 44jtHQ2fD7
http://upload.bg/?get_file=acf8aefb76e7 ... b9a&inline

.....................................................................
Очаквам до към 10 на дни превод на остатъка от изкупените отстъпки
32 Х 25 = 800 : 2 = 400 $
Поздрави :D
0882 369541 SkyPe: Hristow4
Аватар
Gele

Мнениеот nightyj » 25 Окт 2013, 20:55

Докато не стане ясно дали ще има платка за 4 чипа и колко ще струва няма да доплатя нищо да определиш срок за плащане и изгаряне на чиповете при положение, че нямаш готова платка която се нае да разработиш е недопустимо, по същата логика щом те бърка кога са платени чиповете, ще ни платиш ли това което трябваше да бъде изкопано за забавянето на Авалон платките при положение, че имаше обещание до две седмици след получаване на чиповете. Разбирам, че разработвате нови продукти, но когато се поеме отговорност разработките трябва да следват ред Авалон-БФЛ-БИТФЮРИ , а не тази която ви е най-изгодна, щом ще работите на този принцип с времеви срокове трябва и да компенсирате за забавянето от ваша страна.
nightyj

Мнениеот marto74 » 25 Окт 2013, 21:58

nightyj написа:Докато не стане ясно дали ще има платка за 4 чипа и колко ще струва няма да доплатя нищо да определиш срок за плащане и изгаряне на чиповете при положение, че нямаш готова платка която се нае да разработиш е недопустимо, по същата логика щом те бърка кога са платени чиповете, ще ни платиш ли това което трябваше да бъде изкопано за забавянето на Авалон платките при положение, че имаше обещание до две седмици след получаване на чиповете. Разбирам, че разработвате нови продукти, но когато се поеме отговорност разработките трябва да следват ред Авалон-БФЛ-БИТФЮРИ , а не тази която ви е най-изгодна, щом ще работите на този принцип с времеви срокове трябва и да компенсирате за забавянето от ваша страна.

Ами аз така или инче съм платил чиповете и съм поел риска да си имам чипове ще ги наситя всичките платени и другите ще си останат, имам и авалонски такива
това е част от риска.
За реда на разработване те разбирам , но работим паралелно , просто битфюрите по лесно пасна на готовата вече платка.
С БФЛ имаме още проблеми, към нас пътува от Америка пробна платка на Мр тийл , като я пробвам ще обявя цена.
На нашия проект давам 4 дни и ако не тръгне читаво му удряме чертата.
Просто е гаден чипа и с тея 8 слоя минимум ни идва в повече
Последна промяна marto74 на 25 Окт 2013, 22:27, променена общо 1 път
marto74
Hardware Developer

Мнениеот ZAX » 25 Окт 2013, 22:21

Което не пречи да ни компенсираш с "излишните" ти чипове, нали?
ZAX
Spammer

Мнениеот marto74 » 25 Окт 2013, 22:34

ZAX написа:Което не пречи да ни компенсираш с "излишните" ти чипове, нали?

E като ти го дам чипа дето някой си го е платил наполовина , ти какво ще му отчупиш малко ли :)
marto74
Hardware Developer

Мнениеот ZAX » 26 Окт 2013, 00:54

Аз си мислех по-скоро да ме компенсираш с платки, примерно 1-2 платки мисля компенсират забавянето. Пък аз ще си купя чипове и ще си ги доплатя, няма проблеми. Но само налични, за да не водим същия разговор при следващото закъснение... Даже май най-добре авалонски, че тука ни чипове, ни платки, май?

И да не забравиш за моя 1 чип, дето си го искам на флашка :mrgreen:
ZAX
Spammer

Мнениеот vesmes » 26 Окт 2013, 03:25

ZAX написа:Аз си мислех по-скоро да ме компенсираш с платки, примерно 1-2 платки мисля компенсират забавянето. Пък аз ще си купя чипове и ще си ги доплатя, няма проблеми. Но само налични, за да не водим същия разговор при следващото закъснение... Даже май най-добре авалонски, че тука ни чипове, ни платки, май?

И да не забравиш за моя 1 чип, дето си го искам на флашка :mrgreen:

Лешоядите вече кръжат :twisted:

Що за новина, аз съм на място в което Интернета е Лукс и се възползвах от него ... за да прочета...че имам Ултиматум за собствеността на чиповете...ама той вече изтекъл :D

Мартине, то така Бизнес или както там му викате вече ..не става. Аз с 300$ няма да обеднея, ама и с чиповете дето ще дойдат някога...никой няма да спечели. Може би, само Ти.

Как ти звучи историята. ..." Дадох на един 300$, ам той каза след 4 месеца ...не се притеснявай ....нищо не ми дължиш! :liar: "
vesmes

Мнениеот marto74 » 26 Окт 2013, 08:34

За да избегна емоциите ще повторя основните постановки на груповата поръчка за чипове!!!!!
Това тук е групова поръчка за доставка на чипове от БФЛ.
По силата на сделката, която съм предложил 50% аванс, 50% преди доставка, срок на изпращане от доставчика 100 дни.
До тук сме събрали парите и сме внесли аванса.
Преди 10 дни сме получили покана и аз съм доплатил и двете поръчки, като съм ви поканил да внесете своето доплащане 50 %.
Ако някой не доплати риска го нося аз, това е ситуацията.
Ако пропускате , това е групова поръчка за чипове!!!!
Платките са следваща стъпка и въпреки че все още не сме се справили , в края на краищата ще немеря начин да ви предлжа решение, така или иначе.
МИР
marto74
Hardware Developer

Мнениеот marto74 » 31 Окт 2013, 08:37

Вчера следобед освободих от митница Мострата на Мр Тийл, днес колегата ще ходи да освобождава първия батч чипове, втория пътува към нас.
Купих охладител за мострата и днес ще пробваме.
Нашия дизайн още е наникъде, така че днес след като потвърдя цените още веднъж ще обявя окончателно какво можем да предложим.
marto74
Hardware Developer

Мнениеот marto74 » 03 Ное 2013, 02:54

Така официално се отказваме да борим нашия дизайн за БФЛ и започваме Битмайн А1 , вместо това.
След доста преговори с Мр Тийл и договорка с друга европейска група ще си разделим дизайн таксата.
Платката е това
Изображение

Ето линк на разработката https://bitcointalk.org/index.php?topic=304250.0
Платката е с 8 чипа и при 8 грейд А чипове дава около 32 GH/s

Цената излиза със всичко без охладителя 247.5 Евро.
Още веднъж цената включва платка, монтаж, програмиране и тестване ,лицензна такса, както и всички компоненти без самите БФЛ чипове

Пробвахме с този
http://www.dekada.com/catalog/evercool-cpu-cooler-venti-directtouch-120mm-pwm-775115513662011amd-p-1427.html

и този охладител
http://www.dekada.com/catalog/arctic-cooling-accelero-mono-plus-vga-cooler-p-1375.html
и е ОК
marto74
Hardware Developer

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит