nightyj написа:Докато не стане ясно дали ще има платка за 4 чипа и колко ще струва няма да доплатя нищо да определиш срок за плащане и изгаряне на чиповете при положение, че нямаш готова платка която се нае да разработиш е недопустимо, по същата логика щом те бърка кога са платени чиповете, ще ни платиш ли това което трябваше да бъде изкопано за забавянето на Авалон платките при положение, че имаше обещание до две седмици след получаване на чиповете. Разбирам, че разработвате нови продукти, но когато се поеме отговорност разработките трябва да следват ред Авалон-БФЛ-БИТФЮРИ , а не тази която ви е най-изгодна, щом ще работите на този принцип с времеви срокове трябва и да компенсирате за забавянето от ваша страна.
Ами аз така или инче съм платил чиповете и съм поел риска да си имам чипове ще ги наситя всичките платени и другите ще си останат, имам и авалонски такива
това е част от риска.
За реда на разработване те разбирам , но работим паралелно , просто битфюрите по лесно пасна на готовата вече платка.
С БФЛ имаме още проблеми, към нас пътува от Америка пробна платка на Мр тийл , като я пробвам ще обявя цена.
На нашия проект давам 4 дни и ако не тръгне читаво му удряме чертата.
Просто е гаден чипа и с тея 8 слоя минимум ни идва в повече