Групова поръчка чипове от BFL

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: [OPEN] Групова поръчка чипове от BFL -Доплащане втора по

Мнениеот renter84 » 24 Окт 2013, 09:54

marto74 написа:
renter84 написа:Марто, какво става - пратили и койните за втората поръчка на БФЛ? Ако си ги пратил моля постни някаква снимка да видим все пак на колко си им ги дал. Щото при това въртене на цената на койните много спекулации може да се получат, нали разбираш. Мерси
Между другото на последното ти мнение нищо не се разбира.

Всяка поръчка е доплатена в момента когато пускам покана към вас.
Т.е. не чакам да събера пари и тогава да плащам, за да не се губи време.
Ще дам време до петък за доплащане , за да може всеки да реши сам за себе си.
Недоплатилите до тогава губят права и техните чипове ще се разпределят мужду платилите.
Поздрави

Приятел. Караш го всичко само на голи думи през цялото време. Поисках просто доказателство за това, че си платил на определена цена. Нищо друго. Защо по дяволите тогава даваш линк към настоящите цени на БТС, Защо просто не кажеш - пичове - платих ги на толкова курс - взимам ви ги също на толкова???? И къде е доказателството, че си платил на някакъв курс??? Еми покажи го де. Това поисках. А не пак да ми се обясняваш и разтегляш локуми.
renter84

Мнениеот marincho » 24 Окт 2013, 10:12

Нямам нищо общо с тая поръчка, но какво ви интересува на каква цена биткойн/долар ги е платил Марто? Цената на чиповете винаги е била в долари. И на вас ви се събират долари, при желание и койни, по курс към момента на плащането.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот renter84 » 24 Окт 2013, 10:25

marincho написа:Нямам нищо общо с тая поръчка, но какво ви интересува на каква цена биткойн/долар ги е платил Марто? Цената на чиповете винаги е била в долари. И на вас ви се събират долари, при желание и койни, по курс към момента на плащането.

Ами елементарно, биткойн "гении". Ако ги е платил на цена 200 долара за бтк,а пък ни каже накрая, че ги е платил на 100 долара/бтк?? Сравнението беше разбира се преувеличено, за да схванете.

P.S.
И освен това още не съм получил потвърждение, че е получил моите койни. Да изпратиш на някой към 2000 долара и той да няма елементарна коректност да ти потвърди..., а има време да пише глупости... Просто още много има да се желае
Последна промяна renter84 на 24 Окт 2013, 10:39, променена общо 1 път
renter84

Мнениеот marincho » 24 Окт 2013, 10:36

Цената е в долари, пак ли не разбра?
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот renter84 » 24 Окт 2013, 10:53

marincho написа:Цената е в долари, пак ли не разбра?

Абе ти глупав ли си или какво? На Марто и на почти всички други сметките им минават през БТК -т.е. ако той поиска 2000 долара като каже , че курса е 100 към 1, ние трябва да му платим 20 койна. Ако обаче той реално ги е заплатил на БФЛ по курс 200 - тогава е на х2 файда.

Щом сметките ще ги правим в долари, то тогава трябва да важи курса на БТК, който важи в момента на изпращането на БТК от клиента (например аз) към Марто. Аз нямам нищо против.
Например той праща 2000 долара в БТК по курс 200 на БФЛ за моите чипове - това са 10 койна. Клиентите на Марто (например аз) трябва тогава да му изпратя 2000 долара по курса на БТК в момента когато изпращам койните към Марто, така ли е?
Ама никой не казва така ли е... Аз разбирам, че е така. Ама никой не потвърждава. А и все още няма никакво доказателство, че Марто е платил втората поръчка... Еми?!!
renter84

Мнениеот nightyj » 24 Окт 2013, 11:48

Марто ще се произвеждат ли платки за 4 чипа от вашите или всичко минава на 8 чиповите които изискват лиценз.
nightyj

Мнениеот marincho » 24 Окт 2013, 12:28

renter84 написа:
marincho написа:Цената е в долари, пак ли не разбра?

Абе ти глупав ли си или какво? На Марто и на почти всички други сметките им минават през БТК -т.е. ако той поиска 2000 долара като каже , че курса е 100 към 1, ние трябва да му платим 20 койна. Ако обаче той реално ги е заплатил на БФЛ по курс 200 - тогава е на х2 файда.

Щом сметките ще ги правим в долари, то тогава трябва да важи курса на БТК, който важи в момента на изпращането на БТК от клиента (например аз) към Марто. Аз нямам нищо против.
Например той праща 2000 долара в БТК по курс 200 на БФЛ за моите чипове - това са 10 койна. Клиентите на Марто (например аз) трябва тогава да му изпратя 2000 долара по курса на БТК в момента когато изпращам койните към Марто, така ли е?
Ама никой не казва така ли е... Аз разбирам, че е така. Ама никой не потвърждава. А и все още няма никакво доказателство, че Марто е платил втората поръчка... Еми?!!
Цената е в USD и Марто иска USD. Толкова ли не удеваш? Ако искаш му плащаш в долари, левове, койни, компоти, идеални части от ниви в Добруджа... . По моментния курс. Все едно на закс обяснявам...
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот ZAX » 24 Окт 2013, 13:02

Нека и аз опитам :mrgreen:

На BFL цената е в $, където курсът е достатъчно стабилен и съответно ако не ти харесва цената която Марто е обявил в BTC, продаваш си ги някъде по-изгодно и му плащаш в лева.

Но има много други, доста по-притеснителни за мен неща.

Например всеки който е предплатил поне 2 чипа и не може да спази срок от днес за вчера, следователно вече е платил поне един цял чип, съответно при предплатени 10, значи просто е платил само за 5 и т.н. Какви са тези заплахи и изнудване?

П.П. Я, @marincho пак се дублира с моето мнение и въпреки това не е пропуснал да се заяде неоснователно. Аз кога съм оспорвал нещо във връзка с курса?
ZAX
Spammer

Мнениеот marto74 » 24 Окт 2013, 13:52

renter84 написа:
marincho написа:Нямам нищо общо с тая поръчка, но какво ви интересува на каква цена биткойн/долар ги е платил Марто? Цената на чиповете винаги е била в долари. И на вас ви се събират долари, при желание и койни, по курс към момента на плащането.

Ами елементарно, биткойн "гении". Ако ги е платил на цена 200 долара за бтк,а пък ни каже накрая, че ги е платил на 100 долара/бтк?? Сравнението беше разбира се преувеличено, за да схванете.

P.S.
И освен това още не съм получил потвърждение, че е получил моите койни. Да изпратиш на някой към 2000 долара и той да няма елементарна коректност да ти потвърди..., а има време да пише глупости... Просто още много има да се желае

Айде почнаха се обидите.
Довечера ще ги постна и двата платени била от Битпей, като седна пред правилното ПК.
Ако ми нямаш доверие не поръчвай , просто е !
За курсовете, да обясня по-подробно.
Плащането към БФЛ става по курса В МОМЕНТА USD/BTC - т.е. плащат се долари ( като койните са само ностиел)
Плащането към мен ако сте коректни е при курса на битпей В МОМЕНТА, т.е. отново се плаща равностойността на долари.
Какво значение има кога точно плащаш щом всичко е по курса в момента , занчи все едно плащаш с долари.
Точно заради подскачащия курс за доплащането го направих така, че да е прозрачно и еднакво и за мен и за вас.
Това е цялата идея на която е изграден битпей като услуга.
МИР
П.С.
Даването на потвърждение е свързано с преглед на всички плащания и сравняването им с авансите и т.н.т, за което наистина не ми стига време.
А четенето и постването на каламбури със сутрешното кафе ми се пада почивка.
Пък и имам още 3 продукта в производство.
Ако поста ти означава - Българска работа , да така е и българи сме със всичките бъгове и недостатъци и предимства обаче на нацията .
Айде стана дълго , ще ме кастрите пак
Последна промяна marto74 на 24 Окт 2013, 14:01, променена общо 1 път
marto74
Hardware Developer

Мнениеот renter84 » 24 Окт 2013, 13:59

Ей най-накрая го обясни като хората. Сега остава да изпълниш и детската ми мечта да ми потвърдиш дали койните ми са пристигнали при тебе и дали това означава, че повече откъм чипове парични взаимоотношения с тебе нямаме. А доверие както ти писах по-рано се гради с времето и взаимната коректност, а не просто така.
renter84

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит