vesmes написа:Марто, давай конкретно. Плащаме ги. Кога ще додат ? Кажи ми, твоя срок за работещо устройство. Как го виждаш в дни ? До края на седмицата вашата ако не стане, поръчвате от другия модел и ..той кога? Аз от онзи линк мога да задам въпроса дето и други задават, какво ще струва това ....350$ минус чиповете. Това нищо не ми обяснява понеже чиповете ми са примерно 616$ . Как може цената да е 350$ минус чиповете ?
И много по-лек въпрос, кога можеш да кажеш Колко ще струва платката и колко чипа са нужни за нея (аз предполагам 8 ..ама)?
Разбери ме добре, не мога да взема нормално..адекватно решение при положение, че не разполагам с информация.
Уважавам труда и нервите ти, пожелавам ти и Бъдещи Успехи !![]()
Така е няма конкретика за платките .
ЩЕ опитам максимално да дам данните които имам .
ЗА нашата платка , въздържал съм се доколкото не е сработила като хората все още.
Тя е за 4 чипа и излиза към 92-98 евро, версията за 8 още не сме тествали. Ако обаче не тръгне до идването на чиповете я зарязваме.
Платаката на Мистър тийл. Имаме уговорка за цената на лиценза и чакам от него БОМ за да си насматям цените и да получа 1 готова платка от него за да тествам как и колко работи. Преди да видя поне активните компоненти не мога да обявя цена. Самите голи платки са ясни и имат цени.
Тази платка е до 8 чипа. 350 Долара е тяхната цена с печалба за разработка и т.н.т На мен ми искат 30 койна за лиценза , ама пазарлъка върви.
Така или иначе говорим за партида от около 50-100 платки макс.
ЗА цена , ако не е сложил извънземни компоненти , като Холандеца цената за платка ще е в рамките на 150-200 Евро, но нека да видя БОМ-а за да мога да смятам