Групова поръчка чипове от BFL

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: [OPEN] Групова поръчка чипове от BFL -Доплащане втора по

Мнениеот Gele » 21 Окт 2013, 11:39

1-Gele;<6> <2.4> < 1D6s8898ZLCGBB2vusmvvVoHEAX9tXDk8k >;<BTC>
2-Gele < 10>< 4 > < 195HPHbzFHiVRou94aUyjBzN2M2B3vQ48w > BTC
освен това имам да взимам 4 бтц за второто доплащане .
по мои сметки трябва да вннеса ; 4,4518 :btc: - 4 :btc: = 0.4518 :btc:
0882 369541 SkyPe: Hristow4
Аватар
Gele

Мнениеот marto74 » 21 Окт 2013, 12:01

Gele написа:1-Gele;<6> <2.4> < 1D6s8898ZLCGBB2vusmvvVoHEAX9tXDk8k >;<BTC>
2-Gele < 10>< 4 > < 195HPHbzFHiVRou94aUyjBzN2M2B3vQ48w > BTC
освен това имам да взимам 4 бтц за второто доплащане .
по мои сметки трябва да вннеса ; 4,4518 :btc: - 4 :btc: = 0.4518 :btc:

Не си прав отстъпката е 25 USD не е в койни. Тогава ги смятахме така щото беше горе долу 100 курса.
т.е. отстъпките са ти [бр.отстъпки]*[25 USD]/2 и цялото това по днешния курс на битпей
Върху 2 защото полвината си я взел при аванса .
Освен това отсъпките ако помниш ги плащам до 10 дни

Поздрави Мартин
marto74
Hardware Developer

Мнениеот vesmes » 21 Окт 2013, 13:17

Ей, голяма простотия стана с тия чипове. Те искат да ни ги пращат...ние не ги искаме. :D

Добре де, Рефънд -няма. Платки-няма. Цена за платки - няма. Срок за устройства - няма. Доставка - някога. Кажете как се сключва сделка при тез условия ?

Обещаха срок 100 дни. Те заминаха отдавна, защо няма неустойка ? Няма отстъпка... нищо.

Основния въпрос тука стана, колко да загубя ?
Единствения вариант за печалба е някой да ми изкупи евтино чиповете, за да можи Той да спечели, аз не виждам как ще стане това. Вижте трудността.
Аз мойте ги продавам за 1BTC. или 180$. За връзка ЛС. или Скайп: vesmes

Панаир :clap:
vesmes

Мнениеот marto74 » 21 Окт 2013, 14:00

За платките подкарали сме ги , но още греят, затова и не съм дал цени и подробности.
Ако не успеем да ги направим стабилни имаме и резерва : https://bitcointalk.org/index.php?topic=304250.0

Договорил съм лиценз в момента смятам и цена за партида от тях произведени тук.
marto74
Hardware Developer

Мнениеот tenax » 21 Окт 2013, 17:22

tenax;<6> <1,59> < 1AQEVGZrhprSx432zn5D9jaKrnHz3eaPkz >;<BTC>
tenax

Мнениеот georgebg » 21 Окт 2013, 18:17

Излиза че ние плащаме някаква ненормална цена , без рефънд или поне стабилна отстъпка за неспазен срок, и накрая наливаме парите си в тези , на които Марто им е изкупил отстъпките, и които не са купили толкова чипове , но печелят чисто от отстъпки. Не съм съгласен, още повече и при положение че KNC, върнаха парите на хора, включени в "производствената програма", но на 16.10 нямащи трекинг номер, което е и достатъчно доказателство за неизпълнение на договора в случая публично оповестени условия !
Тук също имаме неизпълнение на оповестени условия в темата - а именно 100 дни за доставка забележете, а не за покана за доплащане...

И ако всички от втори бач са за рефънд не виждам какъв е проблема да сеоткаже доставката поради неизпълнение на срока, или подозирам че всичко се прави заради недоволните "приятели с отстъпки" които ще трабва да върщат пари....
Нека си кажем нещата и да се изясним - кой от втори бач е за рефънд и кой иска да си вземе чиповете ?
georgebg

Мнениеот 2GOOD » 21 Окт 2013, 18:33

BFL отдавна спряха да дават рефънди, еиднствено хората платили през PayPal успяха да си вземат рефънд за машините, другите още чакат поръчки направени зимата. А и БФЛ никога не спазвали каквито и да е срокове, не е като да не съм го очаквал. Като цяло сме в задънена улица дано поне по-скоро дойдат чиповете, платки и там всичко да е готово примерно до 2 седмици да можем да копаем... рано или късно ще върнем част от инвестицията.

Тези платки на MtReal изглеждат страхотно и са с къстом фирм винаги работят на макс +това са с дупки за стандартен интел охладител, т.е. имаме избор ;)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот georgebg » 21 Окт 2013, 19:00

Да де ама аз не съм платил на BFL, съответно нямам взаимоотношения с BFL, аз плащам на българска фирма, която си е изчислила риска , сложила си е за това и процент печалба и т.н. от една страна, срещу което е обявила доставка 100 дни, и за разлика от BFL е българска фирма и работи по българските закони. При неизпълнение на обявените условия договорът за доставка или там каквото е не е изпълнен и е редно да се преразгледат условията по договора, например неустойки, или да се ратрогне и възстановят средствата.
georgebg

Мнениеот marto74 » 21 Окт 2013, 19:06

georgebg написа:Излиза че ние плащаме някаква ненормална цена , без рефънд или поне стабилна отстъпка за неспазен срок, и накрая наливаме парите си в тези , на които Марто им е изкупил отстъпките, и които не са купили толкова чипове , но печелят чисто от отстъпки. Не съм съгласен, още повече и при положение че KNC, върнаха парите на хора, включени в "производствената програма", но на 16.10 нямащи трекинг номер, което е и достатъчно доказателство за неизпълнение на договора в случая публично оповестени условия !
Тук също имаме неизпълнение на оповестени условия в темата - а именно 100 дни за доставка забележете, а не за покана за доплащане...

И ако всички от втори бач са за рефънд не виждам какъв е проблема да сеоткаже доставката поради неизпълнение на срока, или подозирам че всичко се прави заради недоволните "приятели с отстъпки" които ще трабва да върщат пари....
Нека си кажем нещата и да се изясним - кой от втори бач е за рефънд и кой иска да си вземе чиповете ?

разбирам те , но БФЛ отказват рефънд.
АКо откажем поръчката губим платеното вече.
Вярвай ми аз съм най вътре защото имам 70 чипа мои без отстъка и 10-15 с отстъпка.Идеята ми беше да правя ритейл продажби.
Ако ми дадеш вариант да си вземем парите от БФЛ и да излезнем на 0 ще го последвам веднага.
За отстъпките , дории колегите с отстпки ( и аз в това число) са платили , така че това не решава проблема и за тях.
Най разумно според мен е да ги направим на платки , но всеки сам решава.
Ние още се борим с топлината и ако не тръгнем на 100 % тази седмица ще вземаме лиценз от Мистър ТИйл за да не се мота работата.
Освен това нямаш поръчка в моята фирма , а учасваш в групова поръчка във форум.
След като имаш чипове ще ти предложа цена и условия при които можеш да си поръчаш платка в моята фирма или например да решиш да си поръчаш другаде или да не поръчваш , а да търгосаш чиповете

Марто
marto74
Hardware Developer

Мнениеот vesmes » 22 Окт 2013, 00:44

Марто, давай конкретно. Плащаме ги. Кога ще додат ? Кажи ми, твоя срок за работещо устройство. Как го виждаш в дни ? До края на седмицата вашата ако не стане, поръчвате от другия модел и ..той кога? Аз от онзи линк мога да задам въпроса дето и други задават, какво ще струва това ....350$ минус чиповете. Това нищо не ми обяснява понеже чиповете ми са примерно 616$ . Как може цената да е 350$ минус чиповете ?

И много по-лек въпрос, кога можеш да кажеш Колко ще струва платката и колко чипа са нужни за нея (аз предполагам 8 ..ама)?

Разбери ме добре, не мога да взема нормално..адекватно решение при положение, че не разполагам с информация.
Уважавам труда и нервите ти, пожелавам ти и Бъдещи Успехи ! :btc: :btc:
vesmes

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит