Групова поръчка чипове от BFL

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: [OPEN] Групова поръчка чипове от BFL -Доплащане първа по

Мнениеот georgebg » 10 Окт 2013, 08:27

marto74 написа:За рефънд , трябва да намерите някой да ви ги вземе.
Получих покана за плащане и за втория бач.
Ще пусна парите.
В събота ще теглим чертата на батч1 и ще пуснем доплащане за батч2

защо да търся някой да ми ги купи като срока от 100 дни не е спазен, което беше в условията по сделката, най-малкото за неспазване на този срок , който да подчертая беше от поръчка до ДОСТАВКАТА , а не за някакво доплащане, трябва да има солидна отстъпка, за да се уговори нов срок, след неспазения по условията на досегашната сделка.
georgebg

Мнениеот Странник » 10 Окт 2013, 08:38

Защото Марто е предплатил от собствения си джоб всичко и след това направи анонс във форума.
Забавянето не е по негова вина така или иначе.
Аватар
Странник

Мнениеот georgebg » 10 Окт 2013, 08:43

Странник написа:Защото Марто е предплатил от собствения си джоб всичко и след това направи анонс във форума.
Забавянето не е по негова вина така или иначе.

не е точно така - това се отнася само за т.нар трети бач, а и аз имам взаимоотношение с Марто а не с някой друг. Марто е анонсирал доставка до 100 дена от направата на поръчка.
На база на какви договорки е станало това не ме интересува, да беше обещал за 200 дена , тогава едва ли щеше да събере и за един бач, но да излъжеш с условието за 100 дена и да събереш балъци, на които ще дадеш поръчаното докъм ден 200 най-вероятно , затова искам рефънд - за неозпълнено условие по договор - в случая публично оповестени срокове за доставка и неизпълнение.
georgebg

Мнениеот Странник » 10 Окт 2013, 09:12

Останах с впечатлението че си в първата поръчка за която изрично знам че е предплатена от него.
Нямаше да е зле да уточниш това.И аз съм в първата поръчка.
В другите поръчки нямам участие за да коментирам наистина.
След като не те интересува нищо и наричаш някого публично лъжец
поради независещи от него фактори поръчай си минимум 100 чипа от BFL
да видим какво ще стане и кого ще обвиняваш после.
Реално погледнато от BFL ни направиха на балъци.
Прав си за това че имаш взимане даване само с Марто в случая и
мисля че няма смисъл повече и да се обаждам.
Успех колега!
Аватар
Странник

Мнениеот Flex » 10 Окт 2013, 10:02

marto74, искам да си доплатя 16-те от първата поръчка, писах ти 2 лични за номер на сметка. Не, че бързам толкова, в крайна сметка още няма готови устройства, но все някога трябва да е.
Flex

Мнениеот 2GOOD » 10 Окт 2013, 10:24

georgebg написа:
защо да търся някой да ми ги купи като срока от 100 дни не е спазен, което беше в условията по сделката, най-малкото за неспазване на този срок , който да подчертая беше от поръчка до ДОСТАВКАТА , а не за някакво доплащане, трябва да има солидна отстъпка, за да се уговори нов срок, след не спазения по условията на досегашната сделка.

БФЛ .... какво да кажа, а какво да кажат всички които още не са си получили машините, а на някой от нас забавянето беше 10 месеца след срока който бяха обещали. Аз също имам чипове поръчани и с всеки изминал период осъзнавам как може нищо да не изкарат, но за това не е виновен Марто просто доставчиците са така. Авалон също бяха обещали Юли месец чипове, но дойдоха септември. Реално при Биткойн рискове се поемат, понякога те може да са успешни друг път не толкова ;)

Рефънд може евентуално да се иска от БФЛ и то само ако всички са съгласни - т.е. 100 чипа за един бач
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот vesmes » 10 Окт 2013, 11:02

Хубаво ще е да се "преброим". Аз също чувствам че тези чипове отиват на наливане от пусто в празно.

Нека да уточня, не се чувствам прецакан от Марто. Той прави каквото може по въпроса, макар още да не знаем и колко би струвало устройството на което да поставим съответните чипове. И неизвестните нарастват с всеки изминал ден.

Бих искал да помоля Марто, да обясни ..възможно ли е да се договаря с BFL Refund ?
Възможно ли е да се договаря намаляне на цената на чиповете ?

Дет са вика, може да им драсни един е-мейл да видим какво ще рекат !?
vesmes

Мнениеот Flex » 10 Окт 2013, 11:26

Съгласен с рефънд, да, ако не може, ще си ги взема, няма смисъл да седят наполовина платени, но ако има шанс за рефънд, ще си платим там каквото е като такси + на марто за загубеното време, но наистина всички трябва да са съгласни.
Flex

Мнениеот xaocbg » 10 Окт 2013, 11:54

Всеки, когато извади каклулатора вижда, че вече са безмислени тези чипове. А и още не се вижда да има вероятност да ги пратят. Спред мен ако е възможен Refund всеки би се навил, ако не здраве да е :)
xaocbg

Мнениеот marto74 » 11 Окт 2013, 06:46

Здравейте,
Зает съм тези дни.
Все пока чета тук от време на време.
Пусннах мейл до БФЛ с питане за рефънд.
Да видим какво ще стане
marto74
Hardware Developer

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит