Монтаж на платки с чипове от Авалон

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: Монтаж на платки с чипове от Авалон

Мнениеот marto74 » 11 Сеп 2013, 15:23

uonko написа:само за едно уточнение искам да попитам - ако се поръча Full enclousure for 8 x HEX16 /K16 board предполагам няма нужда да се поръчват платките с радиатори и вентилатори?
и за 5 платки (т.е. 2 двойни и един единичен радиатор) всичките радиатори и вентилатори ли ще се пратят или само колкото са платките, идеята е че останалите радиатори няма да ми трябват, а цената ще си е същата предполагам?

За да ти е по-добра цената моежем да махнем единия двоен радиатор евентуално.
Вентилаторите препоръчвам да останат

Поздрави
marto74
Hardware Developer

Мнениеот uonko » 12 Сеп 2013, 09:43

Странник написа:
uonko написа:жената много спъната - само това ме притеснява... където и да я сложа отделната платка таланта и е с пъти по-сериозен :D

Разсмя ме колега и ти благодаря за което ...ами ако и кажеш че ако бута там наоколо може да изгори а с това и сума ти средства дали все няма да се спре с парцала като обира праха?

колега сега ти ме разсмиваш - да обясниш на жената да не бута електроника... то да беше човек да му обясниш :lol:
инъче извън шегата - май наистина ще поръчам малката кутия и ще мисля удобно бомбоубежище на другите 2 платки (едната платка не е моя)
проблема е че няма да има достатъчно средства до този петък за тази поръчка за платки - мога да ги събера най-рано другата седмица.
предполагам ще има и друга поръчка на платки скоро?
uonko

Мнениеот skrubalov » 12 Сеп 2013, 10:02

ъпдейт от зефир.
Update: Remaining Batches ship within 12h

I was notified today that the remaining 3 batches will ship within 12h, which essentially means they left Avalon HQ and are in the hands of logistic services.

Since the refund queue only reached ~2500 chips by now, I was not able to request another batch refund - now it is not possible any more. Pending refunds can therefore not be served, please do not request for further refunds.

Not sure if you are happy or disappointed by this update, but nevertheless: please double check and ensure that you have entered and locked your shipping destination for the remaining orders. If you did not, your chips will be kept back and you waste precious time of maximum potential mining income.

skrubalov

Мнениеот Странник » 12 Сеп 2013, 10:27

Колега това значи ли че лелеяните ни чипове най-после ще пристигнат при Марто?
Аватар
Странник

Мнениеот skrubalov » 12 Сеп 2013, 10:31

В момента в който марто получи тракинг номер ще сме сигурни на 100 %.
skrubalov

Мнениеот Странник » 12 Сеп 2013, 11:38

Не знам на кой господ да се моля вече,трябва да има клауза в сделката за неустойки по пропуснати ползи при закъснение на база текуща трудност и производителност на поръчаните чипове в BTC .
Само това може да ги раздвижи тия тарикати по сериозно.Година закъснение при BFL например -направо е за убиване...
Аватар
Странник

Мнениеот kopacha » 12 Сеп 2013, 12:35

Marto74 имам 24 чипа купени от georgebg от първата или втората поръчка, като издирвам още 8 чипа за да станат 2х16, , ще ми препоръчаш ли какво да поръчам от сайта ти,до колкото се ориентирам ми трябва ,,HEX 16A fully Assembled miner with your chips'' или ,,Klondike K16 Assembled full miner with your chips'' както ако може да ми кажеш със точност от първия или втория бадж са, и не на последно място, разбрах, че утре пускаш платките до колко часа най късно трябва да съм платил, за да стане всичко навреме, и не на последно място някакви ориентировъчни срокове, ако платя утре, и ако чиповете ти ги изпратят във дадените срокове, кога ще си прекопавам със двата копача :) Извинявам се предварително ако съм ти напълнил главата със множество въпроси на които може би си отговарял вече.
kopacha

Мнениеот whocares » 12 Сеп 2013, 12:43

Странник написа:Не знам на кой господ да се моля вече,трябва да има клауза в сделката за неустойки по пропуснати ползи при закъснение на база текуща трудност и производителност на поръчаните чипове в BTC .
Само това може да ги раздвижи тия тарикати по сериозно.Година закъснение при BFL например -направо е за убиване...

Ми по принцип би трябвало да има подобна практика като частичен рефунд или компенсиране с повече чипове за неспазените срокове от страна на Авалон, но си разваяват коня като са монополизирали пазара с онези другите. Ние пак сме добре в сравнение с други групи, чиито поръчки са закъсняли с няколко месеца.
Аватар
whocares
ПроФесор

Мнениеот skrubalov » 12 Сеп 2013, 12:55

kopacha написа:Marto74 имам 24 чипа купени от georgebg от първата или втората поръчка, като издирвам още 8 чипа за да станат 2х16, , ще ми препоръчаш ли какво да поръчам от сайта ти,до колкото се ориентирам ми трябва ,,HEX 16A fully Assembled miner with your chips'' или ,,Klondike K16 Assembled full miner with your chips'' както ако може да ми кажеш със точност от първия или втория бадж са, и не на последно място, разбрах, че утре пускаш платките до колко часа най късно трябва да съм платил, за да стане всичко навреме, и не на последно място някакви ориентировъчни срокове, ако платя утре, и ако чиповете ти ги изпратят във дадените срокове, кога ще си прекопавам със двата копача :) Извинявам се предварително ако съм ти напълнил главата със множество въпроси на които може би си отговарял вече.

Поръчай хекс 16.
2 седмици за производство на платките, 1 за сглобяване и тест.
skrubalov

Мнениеот kopacha » 12 Сеп 2013, 12:58

Добре благодаря а утре до кога трябва да преведа парите
kopacha

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит