Монтаж на платки с чипове от Авалон

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: Монтаж на платки с чипове от Авалон

Мнениеот marto74 » 07 Сеп 2013, 09:51

Здравейте,
Първо се извинявам за слабата комуникация през последната седмица, просто бях извън София. Малко почивка след като пуснах поръчката за Голи платки преди седмица. Мисля бях го писал някъде.
Голите платки ще са тук до 19-20 Септември.
Поръчани са платките за нашия дизайн HEX16A, платените и потвърдени до миналия петък. Проекта на Клондайк не е довършен все още.
Чиповете от авалон още не са пристигнали.
Драйверите за Хекс 16 за СГмайнер са почти готови.
За другите проекти.
БФЛ втория екип вече прави тестове с едночипова пробна платка.
Битфюри- следващата седмица идва пробна платка и пробни чипове от Финландския дилър и ще имаме работещ прототип.
Този уикенд ще обявят цените за чипове на количество. Това е по лиценз на Cscape новият му дизайн S-hash board. Цени във понеделник вторник.
От Понеделник продължавме работа паралелно и по HEX16B(Bitfury), но да видим дали ще успеем навреме , ако не ще предлагаме дизайна на Cscape
Аз пполучих Стартер Кит от Финландеца и работи вече 2 дни на 43-45 Гига хаша на морето :)
В понеделник отново съм на работа и всички ще получат отговори на мейлите и съобщенията си

Поздрави
marto74
Hardware Developer

Мнениеот whocares » 07 Сеп 2013, 15:43

Здравей, Марто

Имаш ли някаква информация с движението на нашия ордер с чиповете, понеже мернах следното преди малко :

BitSyncom

Alright guys, got some good news, here's the two big ones.

1. chips from wednesday arrived just fine, they are being split/packaged for shipment.
2. we are going to open refund for all orders, not just june 1st/15th or what not.

expect more detailed update via newsletter later tonight.
Аватар
whocares
ПроФесор

Мнениеот ZAX » 08 Сеп 2013, 11:34

Аз също бих искал да знам:

1. Кога се очаква да пристигне нашата първа и съответно втора (най-вече втората) поръчка на чипове.
2. Колко до момента чакаме за втора поръчка на платки и дали ще има скоро такава?
3. И в резюме евентуално някаква прогноза за краен продукт за хората от втората поръчка, кога?

П.П. Случайно някой да се е отказал от платки? Искам да купя 2 от пристигащите на 19-20.
ZAX
Spammer

Мнениеот marto74 » 08 Сеп 2013, 12:47

Първата поръчка по график последната седмица на Август. Втората 3-тата на септември.
Засега чакаме още седмица
marto74
Hardware Developer

Мнениеот gw_ico » 11 Сеп 2013, 02:58

Искам да повторя втория въпрос на ZAX, тъй като не беше отговорено:
2. Колко до момента чакаме за втора поръчка на платки и дали ще има скоро такава?
gw_ico

Мнениеот marto74 » 11 Сеп 2013, 07:37

gw_ico написа:Искам да повторя втория въпрос на ZAX, тъй като не беше отговорено:

В петък я пускам , който решил , решил.
Т.е. пускам в петък и до 2.5 седмици е тук
marto74
Hardware Developer

Мнениеот uonko » 11 Сеп 2013, 10:29

само за едно уточнение искам да попитам - ако се поръча Full enclousure for 8 x HEX16 /K16 board предполагам няма нужда да се поръчват платките с радиатори и вентилатори?
и за 5 платки (т.е. 2 двойни и един единичен радиатор) всичките радиатори и вентилатори ли ще се пратят или само колкото са платките, идеята е че останалите радиатори няма да ми трябват, а цената ще си е същата предполагам?
uonko

Мнениеот Gele » 11 Сеп 2013, 12:07

uonko написа:само за едно уточнение искам да попитам - ако се поръча Full enclousure for 8 x HEX16 /K16 board предполагам няма нужда да се поръчват платките с радиатори и вентилатори?
и за 5 платки (т.е. 2 двойни и един единичен радиатор) всичките радиатори и вентилатори ли ще се пратят или само колкото са платките, идеята е че останалите радиатори няма да ми трябват, а цената ще си е същата предполагам?

поръчай си
http://technobit.eu/index.php?id_produc ... er=product
и едната платка ще я метнеш някъде отделно където си избереш :D
0882 369541 SkyPe: Hristow4
Аватар
Gele

Мнениеот uonko » 11 Сеп 2013, 12:44

жената много спъната - само това ме притеснява... където и да я сложа отделната платка таланта и е с пъти по-сериозен :D
uonko

Мнениеот Странник » 11 Сеп 2013, 13:23

uonko написа:жената много спъната - само това ме притеснява... където и да я сложа отделната платка таланта и е с пъти по-сериозен :D

Разсмя ме колега и ти благодаря за което ...ами ако и кажеш че ако бута там наоколо може да изгори а с това и сума ти средства дали все няма да се спре с парцала като обира праха?
Аватар
Странник

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит