Странник написа:За да има яснота ще обобщя - 9 седмици за чиповете + 2 седмици за монтаж = 11 седмици или почти 3 месеца?
Ако греша поправете ме.
Втория ми неизвестен момент - как ще ми бъде изпратена готовата поръчка след като няма никакъв опит даже за отговор на ЛС
както и че все пак на адрес се изпращат готовите платки?
На този етап можеш да поръчаш само чипове в груповата поръчка за това.
Поръчки за платки ще приемам едва когато имаме работещ прототип.
За времето си горе долу прав ако нямаш чипове към момента.
За отговора на ЛС не си прав отговорил съм в рамките на по-малко от 24 часа :
Изпратено на: 01 Юни 2013 15:10
от Странник
Привет!
Поздравления за успеха и вече завършения продукт!
Живея във Варна и искам да си поръчам платка с 16 чипа,но нямам налични биткойн.
Все пак копам и продавам BTC.
Имам обаче евро в наличност като начин за разплащане което мисля че е по оптималния вариант.
Моля за крайна информация,крайна цена,начин на разплащане,време за изработка и оптимални
срокове за доставка.
Сроковете ме притесняват предвид че началото на юли месец заминавам извън България служебно и чак
ноември ще се върна.
Разбира се това не е твоя грижа но го споменавам за да има яснота по въпроса.
Благодаря предварително за отделеното време!
Изпратено на: 02 Юни 2013 03:36
от marto74
Странник написа:
Привет!
Поздравления за успеха и вече завършения продукт!
Живея във Варна и искам да си поръчам платка с 16 чипа,но нямам налични биткойн.
Все пак копам и продавам BTC.
Имам обаче евро в наличност като начин за разплащане което мисля че е по оптималния вариант.
Моля за крайна информация,крайна цена,начин на разплащане,време за изработка и оптимални
срокове за доставка.
Сроковете ме притесняват предвид че началото на юли месец заминавам извън България служебно и чак
ноември ще се върна.
Разбира се това не е твоя грижа но го споменавам за да има яснота по въпроса.
Благодаря предварително за отделеното време!
За платките ще работим с чипове на клиента.След септември ще обмисляме ритейл продукт.
т.е. ако още не си поръчал чипове трябва да го направиш при нас в груповата поръчка или в друга такава
поздрави Мартин