Обща поръчка / Avalon chips Escrow John K / Bulgaria EU

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: Обща поръчка/Avalon chips Escrow JohnK/BG 2 поръчка ЗАТВ

Мнениеот ZAX » 31 Окт 2013, 21:01

ЛЪЖЕШ най-нагло и безочливо. Не, ти не съжаляваш, а дори се подиграваш:
marto74 написа:За ЗАКС

Изображение

Ако наистина се беше извинил като нормален човек и ми беше пратил липсващите кабели, с това въпросът щеше да е приключен. Даже нямаше нужда да се извиняваш, просто трябваше да си довършиш работата във възможно най-кратки срокове. Но ти избра да се гавриш с мен. Дори когато се извини отвори скоба че се извиняваш на всички останали освен на мен. Затова аз отново ти повтарям че не искам да ти върна само платките, а всички боклуци, които съм купил само и единствено заради твоите неизпълнени обещания. За което ти ми дължиш и пари и извинение, колкото и да не ти харесва този факт.

Аз бях достатъчно търпелив и великодушен, но твоето време изтече, а не моето. Ти ме загуби като клиент с отвратителното си отношение. Все пак ти благодаря за урокът, вече нищо на преордър няма да взимам и аз.

Всъщност ти сериозно ли си въобразяваш че някой би си поръчал втори път от теб, още по-малко пък аз. Дори софтуерът ти все още не работи по дяволите... Аз тези скапани платки съм ги взел да копая на соло.
ZAX
Spammer

Мнениеот redblue » 04 Ное 2013, 15:11

@marto може ли да попитам къде са мойте чипове? Имам поръчани с първата поръчка и с втората.
redblue

Мнениеот webmatrix » 04 Ное 2013, 19:19

Zdraveite. Platil sum za 32 4ipa i nito vest nit kost! Molq marto74 da zapo4ne da otgovarq na li4nite suob6teniq i da mi vuzstanov sumata! Molq marto74 da se svurje s men za da mu predostavq drug adres(stariq mi adres e neaktiven) na koito da mi prati coinite obratno.. nqmam namerenie da 4akam.
webmatrix

Мнениеот marto74 » 04 Ное 2013, 20:11

webmatrix написа:Zdraveite. Platil sum za 32 4ipa i nito vest nit kost! Molq marto74 da zapo4ne da otgovarq na li4nite suob6teniq i da mi vuzstanov sumata! Molq marto74 da se svurje s men za da mu predostavq drug adres(stariq mi adres e neaktiven) na koito da mi prati coinite obratno.. nqmam namerenie da 4akam.

Просто си дай адрес да ти пратя чиповете
marto74
Hardware Developer

Мнениеот marto74 » 04 Ное 2013, 20:19

ВАЖНО !!
Моля всички които не са в рефънд списъка на темата в биткойнталк и имат чипове, но не са поръчали миньори в тази групова поръчка 1 и 2 .
Да ми изпратят подписани съобщения с адрес за доставка на чиповете.
Да напомня условията на груповата поръчка.
Всеки въпрос свързан с разпореждането с чипове става с подписани съобщения.
Всички участници следят списъците и обявленията и организатора не е дръжен да праща лични съобщения .
Колегата който няколко пъти пита на лично и в темата за чиповете си , просто да ми изпрати подписано с изпращащия портофейл с адреса на доставка.
Всички чипове отдавна са тук .
Не приемам постове като предния , ако колегата се интересувал е щял да разбере момента за рефънд , сега е собственик на чипове и ако ми изпрати подписано съобщение с адрес на доставка на другия ден ще ги получи.

Поздрави Мартин
marto74
Hardware Developer

Мнениеот simcity4 » 04 Ное 2013, 22:20

марто74 пратих ти лч с подписано съобщение можеш ли да ми потвърдиш че си го приел ,две седмици ги чакам тези чипове.
Ако нещо не е наред с подписаното съобщение моля кажи за да знам къде е проблема при теб или при мен.
simcity4

Мнениеот ZAX » 04 Ное 2013, 23:58

Купувам авалонски чипове, за да правя герданчета (сувенири) :mrgreen:
ZAX
Spammer

Мнениеот simcity4 » 07 Ное 2013, 16:00

marto74 какво стана в понеделник ти пратих лч както поиска в поста по горе и получих "ок"и се още чакам да ги получа .адрес ти пратих
simcity4

Мнениеот marto74 » 08 Ное 2013, 02:00

Спиди ги возив вече
marto74
Hardware Developer

Мнениеот simcity4 » 08 Ное 2013, 09:29

вече са при мен и почвам запояването
Благодаря Марто
simcity4

ПредишнаСледваща