Обща поръчка / Avalon chips Escrow John K / Bulgaria EU

Раздел специализиран за продуктите на Технобит

Модератори: marto74, Moderators

Re: Монтаж на платки с чипове от Авалон- пуснете мейл моля

Мнениеот Gele » 03 Окт 2013, 12:52

uonko написа:някакви новини за рефънд-а?

и аз питам ?
0882 369541 SkyPe: Hristow4
Аватар
Gele

Re: Монтаж на платки с чипове от Авалон- пуснете мейл моля

Мнениеот deforse » 03 Окт 2013, 15:20

Gele написа:
uonko написа:някакви новини за рефънд-а?

и аз питам ?

И не само :)
1KADfjpiccXcgrd57CEbotiAg6adB3ungE
Аватар
deforse

Re: Обща поръчка/Avalon chips Escrow JohnK/BG 2 поръчка ЗАТВ

Мнениеот deforse » 10 Окт 2013, 12:06

Здравейте,
предвид, че последните постове/питания по темата са от преди почти половин месец ми се ще да я "ъпна" малко. Смятам, че никой тук няма да се разсърди на малко информация относно рефаундите по бач 2. Поне да се знае - да, тази или другата седмица, чакаме еди какво си ... и т.н. Поне да има яснота. Поправете ме ако бъркам (може и така да е) но май чиповете от този бач са пристигнали. Дайте малко да се изяснят нещата, а не да се седи на тъмно. Всичко това го казвам с най-добро чувство и не упреквам никого в каквото и да било.

Поздрави
1KADfjpiccXcgrd57CEbotiAg6adB3ungE
Аватар
deforse

Мнениеот ZAX » 13 Окт 2013, 08:10

Да, добре е да се знае кое все още не е пристигнало, платките или чиповете или и двете. А може би всичко е налично и се работи толкова усърдно че няма време за форума : ]

П.П. Гледам доста хора са продавали чипове, не като едно време гнусен монопол, нереални цени и отричащ предупрежденията ми дори за очевидните неща... Разбира се аз както винаги се оказах прав за всичко и с пълно право предлагах по-ниска цена за чиповете особено от втората поръчка. Жалко само че имаше твърде много балъци, които не ме послушаха и си ги купиха на по-висока дори... Та се чудя сега след рефъндовете дали са останали само твърдите глави като мен, които си чакат от умрял писмо или все пак има такива които са решили да си намалят загубите. Моля оферти на ЛС, да не мрънкат че спамим, нищо че е тема в която явно няма за какво друго да се пише вече...
ZAX
Spammer

Мнениеот marto74 » 14 Окт 2013, 21:29

deforse написа:Здравейте,
предвид, че последните постове/питания по темата са от преди почти половин месец ми се ще да я "ъпна" малко. Смятам, че никой тук няма да се разсърди на малко информация относно рефаундите по бач 2. Поне да се знае - да, тази или другата седмица, чакаме еди какво си ... и т.н. Поне да има яснота. Поправете ме ако бъркам (може и така да е) но май чиповете от този бач са пристигнали. Дайте малко да се изяснят нещата, а не да се седи на тъмно. Всичко това го казвам с най-добро чувство и не упреквам никого в каквото и да било.

Поздрави

Чиповете за втори бач, както и тези от първи бач , които избарха производство са тук.
Аз тези от участниците във втори бач които не са полъчали платки , мога да им пратя чиповете или ако има желаещи без чипове да се спазарят помежду си .
Тази седмица приключваме шипването на всички поръчани миньори и минаваме нататък БФЛ, Битфюри, Coincraft A1

Поздрави
marto74
Hardware Developer

Мнениеот skrubalov » 14 Окт 2013, 22:34

Ако някой иска да се раздели със 110 чипа, да пише на лични със цена.
skrubalov

Мнениеот ZAX » 15 Окт 2013, 04:05

Така, получих мейлче че и моите вече пътуват. Но до колкото помня нямаше как да се поръчват повече платки от наличните чипове, пък и няма как да знам колко допълнителни ще мога да си купя и т.н. Затова съм купил само с колкото съм разполагал. Но понеже спазарих още чипове, има ли налични платки или ще трябва да се чака? Но едва ли някой ще се занимава да ми прави само няколко платки след като се приключи с авалон, а какво остава тепърва да се поръчва и чака 1 платка примерно. Но пък нали казахте че има налични платки за всички налични чипове?

П.П. @Марто, отново да попитам, мога ли да изкупя всичко което остане по една или друга причина след като приключиш с авалон?
ZAX
Spammer

Мнениеот Zmejsky » 15 Окт 2013, 10:14

Тази седмица приключваме шипването на всички поръчани миньори и минаваме нататък БФЛ, Битфюри, Coincraft A1

мен комнкретно ме интересува ''Coincraft'' мисля че това е най перспективно за момента и в предвид цените които обявяват за доставка декември , дано само да се придържате към базовата разработка , защото резултата от откриването на топлата вода е отрицателен за клиентите , а и помислете за платка преходник , от захранването към модулите , нещо такова :
https://en.bitcoin.it/wiki/File:Avalon-pdu-v1.2.JPG
иначе при повече от 5-6 платки става мазало
Ако паднете под цената на оригиналния коинкрафт доставка декември/28nm, съм готов да поръчам над 1THsh :whistle:
http://upload.bg/?get_file=c77fc512f68f ... 8d0&inline
Аватар
Zmejsky

Мнениеот simcity4 » 18 Окт 2013, 13:42

Марто до каде си стигнал с разпращането на чиповете кога ще ги получа ?
simcity4

Мнениеот simcity4 » 19 Окт 2013, 11:17

Искам да попитам имали някои които е поръчал авалонски чипове от bach2 и ги е получил .матро спря да отговаря каквото и да го питаш тишина.
simcity4

ПредишнаСледваща

Назад към Технобит