ZAX написа:Аз не разбирам написаното, защото е на английски. Само знам че 8х50=400, не на 200...
Моя грешка в сметката Става дума за компютърно захранване ако така реши клиента, просто е най достъпно. Захранването и на К16 и на ХЕКса е само 12 Волта . Останалото 3.3 и 1.2 си го прави захранването на платката
skrubalov написа:Има ли раздвижване при охладителите ?
Ти па охладителите , то няма готова завършена работеща платка /въпреки че чипове май вече са налични /ти за охладителите си се замислил , докато станат платките ще дойде зимата т тогава няма да има нужда от радиатори а пролетта тия платки ще са безмислени вече освен ако тока не ти е без пари .
Абе на мен тока ми е без пари, ама повече ме притеснява кога ще дойдат чиповете... Платките уж ще са готови, е не моите, първо тея с многото чипове, но все пак нещо от сорта края на септември
skrubalov написа:Има ли раздвижване при охладителите ?
Единични радиатори има отдавна и мостри и материал за 2000 бр. на склад при нас За К16 има 2-3 мостри двоен радиатор А за ХЕКС 16 е начертан и двоен и единичен , ама чакам да взема новите платки от насищане за да проверя още веднъж и да направя прототипи