Модератор: Moderators
laik2 написа:Spenchoni написа:s0ngangel написа:Ти спомена, че не им променяш биосите и ги пуснаш с настройки по подразюбиране, следователно няма значение каква е паметта им в този случай. Иначе различните памети позволяват различен овърклок, като самсунг може би са най-добре в това отношение при AMD, а Micron позволяват най-малко.
Тука съм напълно съгласен с колегата.
п.с.
Всеки който си дава парите за AMD карти за копане, и не им сменя биоса за мен е напълно ..... ще си спестя думата.
По-голяма глупост от това няма - ами моля ,не се занимавайте с това, като не искате да го разберете поне малко.
И не ми говори за 10-20лв. на година понеже .. не е така
Това твърдение...няма да кажа, че е глупаво, но е недомислено и общоприето в тази сфера.
Ако трябва да бъда конкретен ще кажа следното:
Биоса изобщо няма нужда да се сменя, дори няма нужда да се модифицира, както за енвидия така и за амд така и за който и да е хардуер. Производителя е задал заводски параметри и интерфейс(драйвер или друг) за комуникация с тях. Може да си направиш картата "модната" и без да докосваш биоса.
s0ngangel написа:laik2 написа:Spenchoni написа:s0ngangel написа:Ти спомена, че не им променяш биосите и ги пуснаш с настройки по подразюбиране, следователно няма значение каква е паметта им в този случай. Иначе различните памети позволяват различен овърклок, като самсунг може би са най-добре в това отношение при AMD, а Micron позволяват най-малко.
Тука съм напълно съгласен с колегата.
п.с.
Всеки който си дава парите за AMD карти за копане, и не им сменя биоса за мен е напълно ..... ще си спестя думата.
По-голяма глупост от това няма - ами моля ,не се занимавайте с това, като не искате да го разберете поне малко.
И не ми говори за 10-20лв. на година понеже .. не е така
Това твърдение...няма да кажа, че е глупаво, но е недомислено и общоприето в тази сфера.
Ако трябва да бъда конкретен ще кажа следното:
Биоса изобщо няма нужда да се сменя, дори няма нужда да се модифицира, както за енвидия така и за амд така и за който и да е хардуер. Производителя е задал заводски параметри и интерфейс(драйвер или друг) за комуникация с тях. Може да си направиш картата "модната" и без да докосваш биоса.
Баси лицемерното изказване! Щом няма нужда да се модифицира защо продаваш моднати биоси? И с кой официален софтуер на АМД се сменят страповете на паметта и то не просто да замениш с тези от по-ниска честота, а софтуера да ти позволи да ги редактираш и след това да ги замениш?
този софтуер.с кой официален софтуер на АМД се сменят страповете на паметта
cnerd написа:Mateev написа:Аз съм човек, който си цени времето, и гледа да го използва колкото се може по-ефективно.
ебаси ташака
за това ли прекарваш по 5 часа на ден да пишеш тъпни във форума, които така или иначе никой не чете
Регистрирани потребители: 2GOOD, AJB, Google [Bot], gorgar, ionicle, Kris, newromancer, s0ngangel, Sando_83, Sevo, viniamin