Та, и тук ще пиша

----------
Галерия с аватари за избор, ама да не са всичките монетки

В КРЕЩЯЛКА да се намали времето за реакция на чек-а за флъд или поне да не се изтрива цялото изречение (не дума), която си написал преди това

Модератор: Moderators
gendak написа:Извинете ме, че отново ще повдигна въпроса около ZAX, но току що ми хрумна идея. Ако може по някакъв начин да се информират новопостъпилите членове на форума (ние си го знаем), че въпросния нищо не отбира от "копане", от биткойни и въобще от нещата за които сме тук всички. Че е така да се каже "селския идиот" (в най-добрия смисъл) на форума и да не му се връзват на коментарите.
Да ме извинява ZAX-а, сигурен съм че е готин пич и е чудесна компания за маса, но той поства подвеждащи и неверни отговори за какво ли не, голям самохвалко е, на всяка манджа е мерудия и е склонен да обижда и да се заяжда ако случайно някой дръзне да му противоречи за очевидни истини.
ekrem написа:gendak написа:Извинете ме, че отново ще повдигна въпроса около ZAX, но току що ми хрумна идея. Ако може по някакъв начин да се информират новопостъпилите членове на форума (ние си го знаем), че въпросния нищо не отбира от "копане", от биткойни и въобще от нещата за които сме тук всички. Че е така да се каже "селския идиот" (в най-добрия смисъл) на форума и да не му се връзват на коментарите.
Да ме извинява ZAX-а, сигурен съм че е готин пич и е чудесна компания за маса, но той поства подвеждащи и неверни отговори за какво ли не, голям самохвалко е, на всяка манджа е мерудия и е склонен да обижда и да се заяжда ако случайно някой дръзне да му противоречи за очевидни истини.
+1 от мен колега бас ловя че тази тема http://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php ... t=20#p7178 те накара да го напишеш това
2GOOD написа:Моля Ви, този форум трябваше да го кръстим zaxbg.eu, нещо май съм объркал заглавието
Не е нормално във всяка тема да е замесен, наистина трябва да се вземат радикални мерки и сериозно започвам да си (до)пиша скрипта за 1-2 поста на ден за групата спамери.
Назад към Всичко за BitcoinBG.eu
Регистрирани потребители: 2GOOD