Модератор: Moderators
knj написа:Така и не ми разреши да пиша в крещялката да мога да ви светвам за патологичните лъжци във форума.Ама нищо,те хората много обичат сладки приказки от 1001 нощ
filchef написа:knj написа:Така и не ми разреши да пиша в крещялката да мога да ви светвам за патологичните лъжци във форума.Ама нищо,те хората много обичат сладки приказки от 1001 нощ
Той шефа те е баннал феруари месец за една седмица viewtopic.php?f=31&t=7193&start=70#p70613 - за да ти върне достъпа до чата трябва да му пишеш на лично съобщение.
knj написа:filchef написа:knj написа:Така и не ми разреши да пиша в крещялката да мога да ви светвам за патологичните лъжци във форума.Ама нищо,те хората много обичат сладки приказки от 1001 нощ
Той шефа те е баннал феруари месец за една седмица viewtopic.php?f=31&t=7193&start=70#p70613 - за да ти върне достъпа до чата трябва да му пишеш на лично съобщение.
Ние си поприказвахме с него за банаСамо на господ се моля
Другия наказан явно се е помолил паднал на колене
2GOOD написа:knj написа:filchef написа:knj написа:Така и не ми разреши да пиша в крещялката да мога да ви светвам за патологичните лъжци във форума.Ама нищо,те хората много обичат сладки приказки от 1001 нощ
Ние си поприказвахме с него за банаСамо на господ се моля
Другия наказан явно се е помолил паднал на колене
knj написа:04 Юни 22:18 | 2GOOD Обаче какъв гиф избачках за кинжала
Чувстваш се като бог,но само тук в тази форумна дупка
jamesdavidso написа:knj написа:04 Юни 22:18 | 2GOOD Обаче какъв гиф избачках за кинжала
Чувстваш се като бог,но само тук в тази форумна дупка
Какво правиш в дупката, *****?
qbadabaduuu написа:Не знам защо пак съм наказан, но знам, че това беше от мен тук.
knj написа:qbadabaduuu написа:Не знам защо пак съм наказан, но знам, че това беше от мен тук.
Помоли се на Путин да натисне нашия форумен господ да те помилва,че аз за наказание от една седмица изкарах 10месеца.Прочети по горе и ще разбереш.
Назад към Всичко за BitcoinBG.eu
Регистрирани потребители: 0 регистрирани