Всеки си има глава на раменете.Информацията за цени,наличности и т.н. е налична навсякъде.Аз ако искам ще си купя видеокарта за 1000лв при цена в магазина от 800лв.Какъв ви е проблема.Аз решавам какво ще правя с парите си!
Който иска да си чака Амазони,ебай и ако иска доставка от най-затънтения китайски гараж.Аз искам стоката и ако имам възможност ще си платя за нея на цена по висока от пазарната,но няма да чакам.Ако не ме устройва то просто не купувам.Не разбирам за какво е цялата тази дълга тема.Нещо ви е яд че някой хора изкарват някой лев отгоре ли ?
Ами направете го и вие.Рискувайте,направете инвестиция от ***к лева и ги удвоете.Защо не го направите?
Колега Странник,ако слушах хора като теб отдавна да не се занимавам с копане.И аз мога да смятам с калкулатори,както и всеки който го интересува тази дейност,така че бъди така добър и направи нещо полезно за себе си-направи си още един риг,купи си асик на изгодна за теб цена или просто се откажи от копането,за да има повече за нас.Нали това те дразни?Винаги съм си купувал Асик със срок на избиване според условията и времето на купуване за около 100дни.Сега не ти хареса цената ми,която беше със срок за избиване по тези параметри около 70 дни.Ами купете си такива устройства,които се избиват за седмица тогава,купете си!