Гласуване за максимален таван при надценки по обяви

Мнения и препоръки за сайта

Модератор: Moderators

Одобрявате ли максимален таван при надценка в проценти по частни обяви във форума?

Да
20
32%
Не
35
56%
Друго мнение
7
11%

Общо гласове : 62

Re: Гласуване за максимален таван при надценки по обяви

Мнениеот 2GOOD » 26 Яну 2014, 21:04

Не не.. комунизъм няма да правим, просто леки ограничения. Това което каза ГГ ми хареса - ще направя един шаблон за обявите.

Вече влезна в сила от сега за новорегистрирани потребители: Те ще могат да пишат в раздела след 10 поста, мисля че е достатъчна за начало.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Flex » 26 Яну 2014, 21:07

obekt написа:http://www.dnevnik.bg/biznes/potrebiteli/2013/08/27/2129784_bsp_predlaga_hipermarketite_da_ne_rabotiat_v/
БСП предлага хипермаркетите да не работят в почивните дни.
...
Да се насърчи търговията в малките магазини за храни като се забрани на големите търговски вериги да работят в събота и неделя, предлагат депутати от БСП.

Моля, изтрийте ми акаунта, че не мога да се сдържа да не пиша.

Всеки се опитва да дава примери, които тотално не са случката... ся пък конкуренцията на супермаркетите се намеси. При тях също си има проблеми, но много по-дълбоки и без ясно решение. Спекулата генерално също трудно може да се реши, защото границата е много размита и постоянно ще има въпросителни, трудно може да бъде дефинирано като правило. Тук обаче имаме много лимитирани стоки и е ясно.
Flex

Мнениеот obekt » 26 Яну 2014, 21:08

2GOOD написа:Не не.. комунизъм няма да правим, просто леки ограничения. Това което каза ГГ ми хареса - ще направя един шаблон за обявите.

Вече влезна в сила от сега за новорегистрирани потребители: Те ще могат да пишат в раздела след 10 поста, мисля че е достатъчна за начало.

Екстра,
да те закичим по този повод :)
https://blockchain.info/address/12good4 ... TSC4w9Swnz
това с парите от видеокарти
obekt

Мнениеот 2GOOD » 26 Яну 2014, 21:12

obekt написа:
2GOOD написа:Не не.. комунизъм няма да правим, просто леки ограничения. Това което каза ГГ ми хареса - ще направя един шаблон за обявите.

Екстра,
да те закичим по този повод :)
https://blockchain.info/address/12good4 ... TSC4w9Swnz
това с парите от видеокарти

Благодаря за почерпката :)

Относно темата, старата е запратена в коша - не е изтрита. Ако смяташ да пускаш нова - твоя воля, но аз лично не бих поне не тази цена. Но пак казвампазарна икономика, все пак не прекалявайте.

И ако има нередности по обявата (правилата) тя ще бъде изтрита.
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Странник » 26 Яну 2014, 21:19

obekt написа:
Странник написа:Ей наглец кажи името на фирмата публично че да попитаме как стоят нещата по телефона лично,нали всичко е много коректно от игла да конец?
От името на кой и в качеството си на какъв тогава ти пускаш обява за продукция или внос на фирма?

Имаш го на лични. Както бях написал и в обявата.

Фирма Иван или Драган голям вносител няма - напиши публично тук името на фирмата за която говориш .
Или не смееш?
Нали всичко е почтено и точно ?
Аватар
Странник

Мнениеот mule » 26 Яну 2014, 21:22

Гласувах ЗА тавана, но 10 поста е глупост... Явно някой ви липсва, щом стимулирате спама : ]
mule

Мнениеот obekt » 26 Яну 2014, 21:34

Странник написа:
obekt написа:
Странник написа:Фирма Иван или Драган голям вносител няма - напиши публично тук името на фирмата за която говориш .
Или не смееш?
Нали всичко е почтено и точно ?

Дадох ти личните си данни, а ти продължаваш.
Можеш ли да ми отговориш със същото? Аз имам безплатни минути, ще ти се обадя и ще получиш необходимата информация.
obekt

Мнениеот 2GOOD » 26 Яну 2014, 21:36

mule написа:Гласувах ЗА тавана, но 10 поста е глупост... Явно някой ви липсва, щом стимулирате спама : ]

Муле, как да го направим този таван.. кой ще определя цените, да не сме регулатор държавен. Това е пазарна икономика, 10-те поста са просто да се избегнат регистрации само заради обявите - не са много така, че не го смятам за проблем.
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот marincho » 26 Яну 2014, 21:56

2GOOD написа:
Друга мярка, която можем да приложим е да забраним на фирми да си пускат обявите (като в един друг форум). Това даже е описано в правилата на раздела, но оставях подобни обяви с цел ако може някой колега да се възползва от евентуална добра оферта. Моля предложете конкретно допълнение към правилата за раздела и влиза в сила веднага :) Дали да е за фирми, или да се забрани продажбата на нови карти, но както става ако Иванчо си купи 4 карти и осъзнае, че захранването му не може с 4 и трябва да продаде 1-та !?

Това е набързо, сега се мятам да чета :)

Поздрави
Ники, конкретната обява беше от търговец - човек, който взима карти с цел препродажба, с печалба.
Каквито са и всичките мизерии от типа - "Продавам екстендъри - 30 лева бройката, доставката ще е при мен до края на седмицата."
Всички тия, са хора решили да печелят от потребителите на форума. И за точно такива И фирми, е раздела в другия форум. И много правилно.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот Странник » 26 Яну 2014, 23:22

Как да се направи таван ли ? Ами много просто - взима се цена на фирма по избор (примерно most)и се слага разумна надценка до 20-50 лева максимум отгоре и ето ти таван и критерии за целта 2GOOD.
Какво е това чудо мистър obekt продава видеокарти на фирмата Х с надценка 8% за него самия или тайфичката им там?
И форума става публична платформа за това-просто нямам думи направо вече.
Отсега нататък ще коментирам и критикувам всяка обява с всичките си знания които имам в бранша,да му мислят ''търговците''
Ще помоля всички колеги които могат да си позволят това и имат поне малко време също да го правят че не знам дали ще мога да огрея навсякъде.
Мисля че само така полека лека ще се откажат тия ''търговци'' от мераците си тук във форума.
obekt утре звъня в Most.bg и ще стигна до когото трябва да се разнищи ситуацията - бъди сигурен.
Аватар
Странник

ПредишнаСледваща

Назад към Всичко за BitcoinBG.eu