obekt написа:Как пък започнахте да определяте и цената на хардуера в България не мога да разбера.
Спекула е вашето мнение за цената на тези карти.
Нека някой наистина си направи труда да звънне по доставчиците и да види има ли и колко струват.
Картите, за които говорим идват от официналния вносител за България. Пак няма да споменавам имена. Разследвайте, поканете Господари на Ефира и т.н. Тези карти се предлагат на търговците с точна дата и бройка заради това, че се изкупуват с капаро. Защо са толкова търсени пак Вие ще кажете.
Какво значи извиване на ръце ? Аз не се чувствам длъжен да купя всичко, което видя по обяви.
За кой път да кажа, че не работя това и ще пратя желаещите във фирма за продажба на компютри, за да си закупят картите. Няма да ми споменавате името или да казвате специален код на вратата. Мислех си, че правя услуга. Имам приятели, които си поръчваха подобни карти от Испания поради липсата им в България. Случайно разбрах на маса, че определена фирма ще получат от тези карти. Може и за цената да се пазарите предполагам. Хората сглобяват компютри и то доста и ще си ги продадат картите за 2 дни така като гледам и без да се чувстват длъжни на някой "отруден миньор".
Съжалявам, че изобщо писах в този форум. Отчаях се от липсата на интелект за пореден път.
Повече няма да чета и съм сигурен, че времето ми е по-ценно. Вие продължавайте да си подарявате мисловната дейност в безсмислени спорове.
Ей наглец кажи името на фирмата публично че да попитаме как стоят нещата по телефона лично,нали всичко е много коректно от игла да конец?
От името на кой и в качеството си на какъв тогава ти пускаш обява за продукция или внос на фирма?
Защо си мълчиш за фирмата?
Или пусто да не вземе някой да ви издъни далаверката?
Никой не говори фирмата на каква цена продава или си сглобява компютри,говорим за вас тарикати които криете и продавате стока под тезгяха именно за сметка на същата фирма чиито шефове бас държа че хабер си нямат за тази обява тук.
Хайде господин 8% ,кажи името на фирмата да си проверим сами кое как е - просто ни пращай там и не си губи скъпоценното време с нас!
Говорим за хиляди левове ,а не за 20 -30 лева нали?
Специлано за теб колега aclass ще повторя - свободна търговия и спекула са две различни неща - свободна търговия и конкуренция за справка виж амазон или е-bay.
Тук имаме СПЕКУЛА което значи че служители на фирмата Х без знанието на шефовете си укриват стока която предлагат с надценка от свое име във форума тук или на други места като продавалник.
Това е чиста СПЕКУЛА от частни лица за сметка на потенциални клиенти на същата спомената фирма Х чиито шефове хабер си нямат какво става.
Това е подсъдно според законите в България защото са накърнени интересите и добрия имидж на фирмата Х.
И повтарям отново специално за теб че форума става място за подобни обяви които стават все по-нагли от ден на ден.
От споменатата СПЕКУЛА страдаме всички защото не става въпрос за майка Тереза,а за реални пари които плащаме ние всички тук когато СПЕКУЛАТА стане стандарт и правило.
По рано споменах - не считам че този форум е място за подобни изяви и СПЕКУЛА.
Основната идея на форума е съвсем друга както и свободната търговия също е добре дошла...
Не съм против ако на Иван му останала една видеокарта и да я продаде на Петър -но нека все пак има и мярка за някои неща дори и в тази търговия.
По-горе споменахме с колегата ggeorgiev кое е спасението от СПЕКУЛАТА - пазарувайте от извора.
A който не му изнася че тук във форума СПЕКУЛА не се толерира - прав му път.
От СПЕКУЛАТА страдаме всички.