obekt написа:Революция! Спрете форума, за да не забогатяват мръсните олигарси.
Споменатата обява е пусната от мен, а картите не са мои, така че не ми пука дали ще се продадат.
Ще си позволя да покажа и обратната страна. Проверете ми всички постове - те не са прекалено много. Преди време продадох на някой от форума 4 USB block еръптера за 80 лева общо при пазарна цена тогава 50 лева за брой. Устройства, които лично бях купил от Amazon за 40 евро бройката и използвах за копаене, докато не стана безсмислено с този капацитет. Защо тогава господина не се възпротиви, че ги продавам прекалено евтино и преча на неговата не знам каква вече там измислена кауза ?
Ех, ти продължаваш да не разбираш за какво стана цялата драма... цената няма значение в случая, просто твърде голямата надценка беше повода, а не причината. Причината е самата спекула - криенето на картите за да се дерат после хората. Като си си внесъл нещо тук и го продаваш, и на 500лв на бройка да ги беше пуснал тея еръптери най-много някой да каже "ееееее.." и толкова, това си е било напълно нормална продажба и си слагай каквито искаш цени, ти си извършил услугата за внос от англия и за това искаш да ти се плати. Тук ти си извършил "услугата" "скрих ви картите, огладняхте ли достатъчно за да ми дадете тея парички?". Под "ти" не разбирай ти лично, а цялата схемичка, в която стана учасник.