Странник написа:flavius написа:Предлагам при продаване за хардуер за копане на каквото и да е било, задължително да се прави сметка колко би изкарал дадения хардуер за 4-5 месеца напред, за да се създаде усещане у незапознат купувач какво купува и за колко! Разбира се, че няма да бъде абсолютно точно изчисление, но може да се вземе под внимание средното повишение на трудността от последните 4-5 месеца и да се направи относително близка прогноза. Идеята ми е да няма: продавам нещо, което би изкарало парите си наполовина или ако има такава обява, то купувачът да е наясно с това.
Подкрепям мнението напълно!
Персонално до CYPER !
Колега все повече ми падаш в очите при положение че съм чел твои технически коментари миналата година когато започвах.
И други хора ти го казват и аз ще го спомена също - надменно гледаш на всички.
Та на въпроса - а ако не си избие парите до така наречения таван купувача - продавача дали ще му върне разликата?
И преди ти го казах и пак ще ти го повторя че май се налага:
Тук не е Англия и хората се трепят по улиците за 20 лева вече.
Основната идея всъщност ако още не си го схванал че тук е форум,а не е-bay или продавалник.
Който не му харесва да си продава стоката на друго място.
Който ще продава тук с оферти тип чист обир - няма да го бъде и ще коментирам както ми харесва и колкото ми харесва.
Мошениците нямат място тук с две думи.
От друга страна като оставим празните ви приказки - не казвате нищо съществено защото има няколко основни факта.
-брои се суха пара
-трудността расте
-цената на BTC никой не може да предвиди накъде ще отиде -нито купувача,нито продавача за да се гарантира каквото и да е.
Така че не ми говорете празни приказки стил ала -бала ами кажете нещо по същество като факт с който да докажете че горните факти не са истина.
Затова е крайно наложително админа да вземе пряко отношение и да се подкрепя феърплей в този форум.
Всякакви опити за такъв чист обир като обявата за Jupiter да бъдат санкционирани по преценка на админа и модератори.
Само така ще има коректност и ред в раздела купувам/продавам.Иначе всичко все повече прилича на сбирщина типове със съмнителни цели в този форум.
Пак ще го повторя за неразбралите за пореден път - не съм против търговията,нито завиждам на някого.
Няма нищо по хубаво от феърплей и взаимно изгодна търговия в която да се развиват истински бизнес отношения с
бъдеще.
Който още не го е разбрал това толкова по зле за него.
И аз едно време броих суха пара вместо да купя 60 койна директно и на всичко отгоре чаках да получа това, за което съм платил.
Къде беше тогава да ми кажеш как шведите ме набутват и как си е чист обир?
И като си такъв голям закрилник на новобранците що не те виждам да роптаеш из темите на Марто, който продава 24GH/s за 190 евро, което като цена е още по-зле?