Ресторант Нива написа:Не мога да повярвам ,че има хора който са посветили огромна част от времето си да разясняват на разни други хорица как да изкарат некви пари. . Това сигурно има свойто обяснение , но да не задълбаваме.
Според мен не става въпрос за никви ябълки , книги и прочее магазинерски инвентар.
Аз мисля че крипто валутата е платежно средство с което някой ти плаща за това че ползва машината ти за конкретна цел. Каква точно , много малко хора знаят. Струва ми се нещо като от Area 51. Добре дошло за плебейте, който ако разберат как да навържат менците мое и да изкарат нещо. В повечето случай машините на плебейте само се ползват ,докато плебея се усети, че "нема сметка". Това е като на село - "Що не чуваш свинье"
- Отговора е "Щото нема сметка" , ама докато разбере че нема сметка е "чувал" една две години
Аз съм от плебейте и ще се впусна в това фарминг приключение. Пожелайте ми успех.
казано малко по селски маниер,но станаха много копачите на биткоѝн и така се печели все по-малко....