Как мога да продам биткойн анонимно

Модератор: Moderators

Re: Как мога да продам биткойн анонимно

Мнениеот knj » 19 Апр 2021, 18:32

shocklover написа:
6iva4a написа:Поздравление и от мен.
Мисля. че подхода ти е сгрешен. Нямаш интерес от анонимност, анонимността в твоя случай работи срещу теб и те прави уязвим на всяко ниво от служби, мутри и т.н.

Аз пък мисля че анонимноста е най-добрата защита поне в началото.

Кажи ни кога ще почнеш да ги харчиш,че почнах да се притеснявам че ще занулиш биткойна.Дай ни шанс да продадем преди теб,че иначе и ние от форума ще почнем да те търсим :mrgreen:
knj

Мнениеот shocklover » 19 Апр 2021, 18:36

knj написа:Историята издиша от всякъде и се втурнахте да обяснявате какво да прави.Пича днес се е регистрирал и веднага си каза всичко,а много го било страх да не го пипнат.Горкия копал шест месеца от живота си и забравил за цели 10 години.Аз имам един лаптоп на повече от 12 години и като се замислих май на него написах кода на биткой и сега осъзна че трябва аз да съм Сатоши :idea: Обещавам като си ъпдейтна дата файла ще раздам на всички вас биткойните.Браво на пича за яката шега,но се учудих колко лесно се хванахте на хорото.

Компа е с процесор пентиум 4 има два харда 500 и 250 гигабайта...кутия, видеокарта, процесор, дъно ... всички части съм ги купувал отделно и сам си го сгобих и за времето си беше доста мощен. Навремето го зарязах защото ми изгоря монитора и опциите бяха да си купя нов монитор за 300-400 лева или да дам направо 600 лева за лаптоп на промоция... избрах лаптопа... а щайгата отиде в килера.
shocklover

Мнениеот MadDog » 19 Апр 2021, 18:49

Хубаво, нали разбра какво да правиш, прехвърляш оригиналния wallet.dat на флашка , ъпдейтваш блокчейна така че, уолета с милиардите ти да няма съприкосновение с мрежата, докато не защитиш портфейла с парола. :D
It’s better to be prepared and not have the opportunity than to have the opportunity and not be prepared.
ВТС bc1q8mr7s0k9qga5fuwrhst2n84d0f2gdhtvd38fcp
Аватар
MadDog

Мнениеот knj » 19 Апр 2021, 18:52

shocklover написа:
knj написа:Историята издиша от всякъде и се втурнахте да обяснявате какво да прави.Пича днес се е регистрирал и веднага си каза всичко,а много го било страх да не го пипнат.Горкия копал шест месеца от живота си и забравил за цели 10 години.Аз имам един лаптоп на повече от 12 години и като се замислих май на него написах кода на биткой и сега осъзна че трябва аз да съм Сатоши :idea: Обещавам като си ъпдейтна дата файла ще раздам на всички вас биткойните.Браво на пича за яката шега,но се учудих колко лесно се хванахте на хорото.

Компа е с процесор пентиум 4 има два харда 500 и 250 гигабайта...кутия, видеокарта, процесор, дъно ... всички части съм ги купувал отделно и сам си го сгобих и за времето си беше доста мощен. Навремето го зарязах защото ми изгоря монитора и опциите бяха да си купя нов монитор за 300-400 лева или да дам направо 600 лева за лаптоп на промоция... избрах лаптопа... а щайгата отиде в килера.

Еееее сега като ми обясни ти повярвах :shifty: .И аз да ти дам съвет защото видях по горе че няма да продадеш всичко,но аз ти казвам продавай всичко и бягай.Благодарен съм ти че сподели с нас тази сензационна новина която от утре ще четем навсякъде за нея.Аз току що разпродадох всичко що имах и ще чакам да започнеш и ти че да си ги купя по ефтико.Като гледам всичко почна да пада в този момент и сигурно е заради моите койни.За днес написах повече мнения от колкото за четири години,благодаря ти беше забавно :shhh: :dance: :snooty:
knj

Мнениеот mprimov » 19 Апр 2021, 19:12

Ако не друго поне темата пораздвижи Форума :)
А иначе за компютъра историята е достоверна и аз 2008 бях сглобил на синО един геймърски компютър с който 2014 започнах да копая и до ден днешен си го пазя за тестове. Още си е актуален :violin:
mprimov

Мнениеот gecata » 19 Апр 2021, 19:17

Е, наистина, поне филма в главите ви тръгна.
Това поне пораздвижи човека.
А иначе ако беше се поразровил поне малко повече щеше да промени
бройките. Няма такъв уалет в блокчейна.
gecata

Мнениеот perla » 19 Апр 2021, 19:26

Аз вярвам. Това е първият български честно забогатял милиардер.
perla

Мнениеот knj » 19 Апр 2021, 19:37

gecata написа:Е, наистина, поне филма в главите ви тръгна.

Дано е за шоу,а не да лови риби
Наивно е да твъди че го е страх и да обяви колко е бройката и да мисли че няма да го намерят.Да се моли да не се е вързал някой мутра че като го намери вари обеснявай че шега
knj

Мнениеот perla » 19 Апр 2021, 19:40

Че кви риби ще лови и как?
ОП пращаш ми 10 бтц и ти нося 50хиляди евро в брой където кажеш. Подавам ти ги от прозореца на колата, не ме интересува кой си. Абсолютно сериозно предложение. Не съм мутра, редови гражданин с 2 деца, скучна професия и т.н.
На лично да се договорим?

Едит:
Че май сме и близо източните Родопи.
Още тази вечер?
Последна промяна perla на 19 Апр 2021, 19:46, променена общо 1 път
perla

Мнениеот urger » 19 Апр 2021, 19:43

gecata написа:Е, наистина, поне филма в главите ви тръгна.

Аз съм от невярващите... НО няма такъв АДРЕС с тази бройка коини, това не значи че няма такъв портфейл.

В такава хипотетична ситуация аз първо ще ликвидирам монети от форкове като BCH, BSV, BTG за начално финансиране, релокация и т.н. То средствата само от тях са няколко десетки милиона :XD
urger

ПредишнаСледваща

Назад към Общи Дискусии