Модератор: Moderators
Mateev написа:Когато инсталираш стари дисплейни драйвери с мод за bllockchain копане, задължително изключваш чекбокса за автоматични ъпдейти. Освен това задължително по време на инсталацията изключваш мрежовия кабел на LAN-а, защото повечето инсталации автоматично ходят в интернет и проверяват за нови ъпдейти. Това е всичко.
И още нещо - ако все пак си инсталирал някакви нови драйвери, и те не проработят, то тогава обикновената деинсталация не помага. За да се почисти компютъра от всички остатъци от драйверите, трябва да се превключи в SAFE Mode и след това да се извърши деинсталацията. За деинсталация на AMD драйвери се използва специалното приложение AMD Cleanup Utility, но както вече казах - задължително в SAFE Mode.
Знам ги тези неща, защото преди 2 дена и аз преминах през цялата тази простотия. Загубих цял ден в мъки, инсталации, преинсталации и рестартирания, докато най-накрая реших да използвам жокера "позвъни на приятел". Та с негова помощ успях да поправя всичко буквално за 5 минути.
ПС: При AMD карти аз използвам драйвери Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 и след тях atikmdag-patcher-1.4.6, който сертифицира драйверите, за да може Windows-а да ги приеме за коректни.
Регистрирани потребители: 2GOOD