Портфеил който да позволява обмен между валути

Модератор: Moderators

Портфеил който да позволява обмен между валути

Мнениеот Zmejsky » 30 Дек 2017, 21:45

Има ли Портфеил който да позволява обмен между валути конкретно BTC към LTC или BTC към DOGE и какви са таксите за обмен
Аватар
Zmejsky

Re: Портфеил който да позволява обмен между валути

Мнениеот dimitar_dsk » 30 Дек 2017, 22:58

http://coinpot.co/ там можеш да обръщаш, но до колко е надежден не знам (от към сигурност) обръщал съм LTC, DOGE i DASH към BTC става бързо, а и транзакциите към други портфейли са сравнително бързи.. нямам идея и за таксите
Последна промяна dimitar_dsk на 30 Дек 2017, 23:01, променена общо 1 път
dimitar_dsk

Мнениеот stylius » 30 Дек 2017, 22:59

Exodus, има вградена поддръжка за обмен между поддържаните валути чрез shapeshift.io (солени такси). Не поддържа DOGE.
stylius

Мнениеот jkminkov » 31 Дек 2017, 00:51

coinomi, само че не е никакъв обмен защото ги прекарва през changelly и още един подобен сървиз.
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

Мнениеот vape » 31 Дек 2017, 02:06

Zmejsky написа:Има ли Портфеил който да позволява обмен между валути конкретно BTC към LTC или BTC към DOGE и какви са таксите за обмен

И аз търся такъв портфейл, но за жалост не съм открил още. Всички са с много дебели такси, и затова се принудих да си ги въртя на риск през борсите. Poloniex са с най ниски такси за withdraw.
vape

Мнениеот Kickbanner » 31 Дек 2017, 10:27

Jaxx върти всички валути които подържа но само към биткоин казват че нямат такса но не съм пробвал
Kickbanner

Мнениеот gorgar » 31 Дек 2017, 15:05

Мицела има такава екстра. Скоро ще я тествам с голд към биткойн.
gorgar
Доцент

Мнениеот Zmejsky » 09 Яну 2018, 11:08

Дайте някакви такси от практиката си за обмен , необходимо е да се намери най удачния портфеил че иначе таксите на BTC то станаха космически , за да преместя 1 BTC от 1 портфеил в друг за да си прибера BCH а ми излезе 700 лв грубо таксата :shock: , колкото и да са им дебели таксите за обмен едва ли ще излезе толкова като краен резултат .
ПП
Мисля до 2-3 дни да тествам Jaxx а да видим какво ще излезе , - там може ли да се импортва частен ключ , че нямам никакъв опит с това .
Аватар
Zmejsky

Мнениеот jamiemirror » 09 Яну 2018, 13:31

Zmejsky написа:Дайте някакви такси от практиката си за обмен , необходимо е да се намери най удачния портфеил че иначе таксите на BTC то станаха космически , за да преместя 1 BTC от 1 портфеил в друг за да си прибера BCH а ми излезе 700 лв грубо таксата :shock: , колкото и да са им дебели таксите за обмен едва ли ще излезе толкова като краен резултат .
ПП
Мисля до 2-3 дни да тествам Jaxx а да видим какво ще излезе , - там може ли да се импортва частен ключ , че нямам никакъв опит с това .

Аз местя биткойн между борси като го обменям през ДАШ - бърз и евтин трансфер при стабилен курс - без изненади.
jamiemirror

Мнениеот Zmejsky » 09 Яну 2018, 19:26

Аз местя биткойн между борси като го обменям през ДАШ - бърз и евтин трансфер при стабилен курс - без изненади.

За борсите е ясно въпроса е как да стигне от портфеила до борсата с по малко разходи / като се обмени в самия портфеил примерно от бтц в даш или нещо друго /
Аватар
Zmejsky

Следваща

Назад към Общи Дискусии