Помощ за новинарска страница във facebook

Модератор: Moderators

Помощ за новинарска страница във facebook

Мнениеот mirvam » 31 Юли 2017, 09:50

Здравейте! Търся хора, които знаят руски или английски и които са заинтересувани в распространението на иформация отностно Вселената на криптовалутите. Всеки ден новинарския поток за криптовалути е претрупан, но за жалост не всичко се превежда на български език. Реших това да се промени и за това създадох facebook страница. За съжаление нямам много свободно време, за да превеждам и публикувам всичката информация в страницата. Реших да потърся сродни души тук, които са заинтересовани да информират цяла България относно криптовалутите. Благодаря!
mirvam

Re: Помощ за новинарска страница във facebook

Мнениеот greo » 31 Юли 2017, 10:18

еми тука няма много роботи, но ако ми пратиш 0.01 може да се позаинтересовам
Аватар
greo

Мнениеот mirvam » 31 Юли 2017, 11:01

greo написа:еми тука няма много роботи, но ако ми пратиш 0.01 може да се позаинтересовам

Разбирам, че в днешно време без пари нищо не се прави, но се надявам да се намерят хора поне с малко алтруизъм и желание за развитие на криптовалутите в Бг. Ще се направи касичка в страницата, за всички желаещи, които искат да подкрепят проекта. От нея ще се отделя част за хората, които работят върху него. Имам доста идеи за този проект, които ще се развиват с течение на времето, а за сега трябва да се събере team.
mirvam

Мнениеот jkminkov » 31 Юли 2017, 11:51

щом нямаш време значи имаш пари :dance:
дай на ***ното власт и му гледай сеира.
jkminkov

Мнениеот greo » 31 Юли 2017, 12:12

в събота се пуснах без пари на едно безплатно парти на една поляна близо до Бургас...
не само, че ядох, пих, пафках ами и се върнах с пари......... щото времето си е изкуство.....

но няма да кажа какво точно се случи защото не е за този и за никой форум :shhh:
Аватар
greo

Мнениеот mirvam » 31 Юли 2017, 12:32

jkminkov написа:щом нямаш време значи имаш пари :dance:

нямам време, защото бачкам всеки ден от 8-19 :?
mirvam

Мнениеот danisapfirov » 31 Юли 2017, 13:05

Аз така или иначе превеждам от английски, но в тази сфера има много алчност, спекулации, преувеличения, откровени лъжи и измами.
Всичко е разпределено на лагери и независими обективни мнения се чуват много рядко.
Мога да се съглася да публикувам само, ако се спазват определени етични принципи, а самите публикации са задълбочени и до колкото се може независими.
Това са ми условията.

.
Аватар
danisapfirov
Radix Ambassador

Мнениеот marincho » 31 Юли 2017, 13:09

greo написа:в събота се пуснах без пари на едно безплатно парти на една поляна близо до Бургас...
не само, че ядох, пих, пафках ами и се върнах с пари......... щото времето си е изкуство.....

но няма да кажа какво точно се случи защото не е за този и за никой форум :shhh:

Вече нямаш приятели? :mrgreen:
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот mirvam » 31 Юли 2017, 13:25

danisapfirov написа:Аз така или иначе превеждам от английски, но в тази сфера има много алчност, спекулации, преувеличения, откровени лъжи и измами.
Всичко е разпределено на лагери и независими обективни мнения се чуват много рядко.
Мога да се съглася да публикувам само, ако се спазват определени етични принципи, а самите публикации са задълбочени и до колкото се може независими.
Това са ми условията.

.

напълно съм съгласен с Вас!
mirvam

Мнениеот mirvam » 31 Юли 2017, 13:26

marincho написа:
greo написа:в събота се пуснах без пари на едно безплатно парти на една поляна близо до Бургас...

Вече нямаш приятели? :mrgreen:

моля ви, разговорите не по темата в ЛС!
mirvam

Следваща

Назад към Общи Дискусии