Въпроси свързани с митницата.

Модератор: Moderators

Въпроси свързани с митницата.

Мнениеот johnkill » 09 Дек 2015, 16:08

Здравейте,
в биткойн средите съм все още пълен новобранец и предимно чета и тествам всичко, което се сетя или до което имам достъп. Дори не смея да твърдя, че съм и новобранец но прехвърляйки доста теми ми направи впечатление, че се изказват понякога правилни, друг път доста грешни твърдения по въпросите свързани с митница като МИТО, ДДС, Такси и т.н. И понеже от поне 15 години съм в тоя бранш реших, ако някой се интересува как стоят нещата да пита конкретно, а аз ще му дам отговор. Естествено както всичко в България и тука закона не е единствения верен и правилен път затова понякога отговора ми може да има 2-3 решения и цени, а не само един вариант. Освен това всяка митница си коли и беси по свой си манталитет и си работят, като че са всяка е в различна държава. Вариантите понякога са доста и за да не объркам някого е най-добре да обяснявам конкретно, а не само по принцип. Пък и понякога някои неща минават между капките и само ще се плашим предварително пък той се оправил и без митница.

И понеже съм от Бургас естествено най-полезен мога да съм към тези, които ползват услугите на тази митница.
johnkill

Re: Въпроси свързани с митницата.

Мнениеот 2GOOD » 09 Дек 2015, 19:29

johnkill написа:И понеже съм от Бургас естествено най-полезен мога да съм към тези, които ползват услугите на тази митница.

Това е супер, аз лично се надявам да не ми се налага скоро ходене до АМ Бургас, но все пак ако има нещо със сиг. ще се възползвам от съвет.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Re: Въпроси свързани с митницата.

Мнениеот johnkill » 09 Дек 2015, 21:52

2GOOD написа:
johnkill написа:И понеже съм от Бургас естествено най-полезен мога да съм към тези, които ползват услугите на тази митница.

Това е супер, аз лично се надявам да не ми се налага скоро ходене до АМ Бургас, но все пак ако има нещо със сиг. ще се възползвам от съвет.

Съвети за другите мога да давам но за Бургаска специално може доста други неща да се направят. Просто не ми се пише така, че може да има някой митничар миньор :)
Няма да им давам идеи и на тях.
johnkill

Назад към Общи Дискусии