ПОМОЩ ЗА НАЧИНАЕЩИ !!!

Модератор: Moderators

ПОМОЩ ЗА НАЧИНАЕЩИ !!!

Мнениеот Slantco » 23 Ное 2015, 22:39

Приятели, здравейте! Много ви моля да ми помогнете малко със съвети и с предложения! Аз съм съвсем нов тук. Нямам представа от копаенето на крипто валути. А и нямам никакви пари за да инвестирам в копачки и други устройства! Моля ви много, който е на ТИ с тези неща нека да ми отговори, как и къде да започна за начало без начален капитал, а когато събера малко капитал ще инвестирам каквото и колкото трябва! Много ви моля всички, приемете молбата ми много сериозно и ми помогнете, защото плюс всичко това аз съм и един много тежък инвалид с много големи двигателни проблеми !!! Ще чакам с нетърпение вашите отговори! БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ !!! ПОЗДРАВИ, Слънчо
Slantco

Re: ПОМОЩ ЗА НАЧИНАЕЩИ !!!

Мнениеот deyan_rashkov » 25 Ное 2015, 10:51

Не знаем с какви възможности имаш за придобиване на криптомалута чрез така нареченото "копане" - т.е. изчисляване с някаква изчислителна тхника- такава се явяв процесора и видеокартата на компютъра, и не само неговия, а и на смартфона. Има специални програми които се настройвт и може видеокарта , процесор , телефон да бъдат насочени към т.н. басейни , където "копаят" и други хора и с това с увеличава шанса за валидно решение , т.н изкопан блок с информация.

може би най-приятният начин, ако наистина имаш свободно време е натрупване на биткойн сума с т.н. bitcoin faucet сайтове. там има просто много реклами за гледането на които дават малки суми биткойн за кликване, обикновенно няколко сатошита/0,0000005 BTC това са 50 сатошита/.Така на месец може да си докараш 0,005-0,01 BTC, при повече време дори 0,05 BTC.
ето една статия с повече информация за faucet http://hash.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8 ... %B5%D1%82/

Такава сума не е достатъчна за закупуване на мощности за копаене на крипто валути у дома , но е едно начало.
Всъщност може и с такава сума да се купи и мощност която да копае биткойн - в няколкото за сега доказали се сайтове , където дават възможност да купиш малко мощност срещу биткойн. Такв сайт например е https://zeushash.com Ако желаеш регистрирай се през моя реферален линк https://zeushash.com/refer/f2d60
при тях в момента 1 GH изчислителна мощност струва 0.00125563 , те прихващат от изкопаното разход по 0,0014$ дневно на GH. Грубо казано с 1000 GH днес може да се изкарат след разхода 0.0027 BTC или около 0,8$, но тези стойности намаляват с времето заради все по трудното изкопаване на блок и покачващата се трудности която е средно на двуседмичен перод с 3-5%, доката цената на биткойн е в едно постоянно състояние около 320$
deyan_rashkov

Re: ПОМОЩ ЗА НАЧИНАЕЩИ !!!

Мнениеот greo » 25 Ное 2015, 14:06

:pray:
Аватар
greo

Re: Помощ за начинаещи !

Мнениеот larry12 » 25 Ное 2015, 19:00

Няма вариант да започнеш с нулев капитал.....освен разни фаусети които по мое мнение са губене на време.
Разтърси из форума, има доста теми от начинаещи на които е отговорено на дълго и широко :wink:
Аватар
larry12

Мнениеот milan_gl » 25 Ное 2015, 20:15

Здрасти Slantco
Нека не ти прозвучи обезкуражаващо но на този форум вече се правиха доста благотворителни акции . И може би най-организираната , от един много уважаван наш колега , за едни бабички в Пловдив накрая завърши с публикации на снимки на една от тях зад ротативка в игрална зала с цигара в устата като зидарски молив ! Дано се намерят благоразположени колеги и към твоят проблем .
Аватар
milan_gl

Мнениеот dob » 25 Ное 2015, 20:16

Г-не, една тема е достатъчна, няма нужда всеки ден да я пускате !

Мисля, че съм срещал вашите обръщения в най-различни форуми, вие бяхте от Пловдив, нали?

Съжалявам, за това което ви е сполетяло и съвсем правилно сте се насочил към интелектуална дейност. Тъй или иначе имате достатъчно време и можете да го използвате да се изучите да пишете софтуер например - доста доходоносно е!

Поздрави,
dob

Назад към Общи Дискусии