kmetax написа:Проблемът е, че съм с портфейл Electrum и дори след последната версия деинсталирах всичко и го сложих на ново пак показва последната транзакция в червено. Блокът е потвърден.
И аз съм с Електрум и до колкото чета във форума им последната версия е отстранила тоя проблем проблемна ти е само тая транзакция - или ще мине щото не всички нодове още са обновени или ще я забрави мрежата и ще ти се върнат обратно биткоините.Междувпрочем вчера излезе нов ъпдейт на Електрум 2.5.2 може да си сложиш него но не вярвам да помогне защото транзакцията вече е изпратена. От Електрум 2.5.1 тоя проблем е отстранен но явно си я пратил с по стара версия.
Ако блокът е потвърден може да мине известно време някой неъпдейтнати нодове да ти потвърдят транзакцията ако това не стане все едно че транзакциятати е попаднала в дублиран блок и мрежата ще я забрави.
Освен в червено колко потвърждения ти дава на транзакцията.
PS.Видях че си се оправил но вече бях написал поста си.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски