Има ли смисъл да приемем BitCoin и как?

Модератор: Moderators

Има ли смисъл да приемем BitCoin и как?

Мнениеот salichomg » 11 Окт 2015, 20:36

Здр,

Ние сме малък бизнес електронен магазин за компютърни игри с около 1000 продажби/месец.
Искам да попитам тези които приемат BitCoin, колко % от плащанията горе-долу получавате по биткоини и как?
Всъщност разбрах как се приемат тези коини но не успях да разбера как се конвентирар в бг. лева.

Благодаря Предварително
salichomg

Re: Има ли смисъл да приемем BitCoin и как?

Мнениеот larry12 » 11 Окт 2015, 21:08

На каква платформа ви е магазина ? За повечето има готови плъгини работещи с coinbase, bitpay или blockchain.

Moжеш да ги обмениш в някоя от бг борсите, да ги продадеш във форума и т.н.
Аватар
larry12

Мнениеот Spoon.Net » 12 Окт 2015, 10:39

аз съм редовен клиент на колегата РГкойнс и мога смело да заявя че е сериозен човек с който се работи лесно. а по темата ... с БТЦ се работи елементарно и мнооого бързо.. всеки който се е докосвал до него знае предимствата на блокчейна. не виждам по какъв начин /никакъв/ може да ви напреди на бизнеса и в тоя ред на мисли може да имате само позитиви. не очаквайте чудеса в продажбите с бтц защото хората като цяло все още не искат да приемат неизбежното - бтц е валута и само ще израства.

п.п. по горните твърдения са си мой не ангажиращи мисли :). поздрави и успехи.
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот larry12 » 12 Окт 2015, 15:31

rgcoins написа:Здравейте,

Ние сме един от сайтовете за обмен на биткойни (ще си позволя да не съм съгласен с колега larry12, в България няма борси :wink: ). Ако решите, че искате да приемате :btc: , на нашият сайта има координати за да се свържете с нас. Можем да Ви предложим готово решение, а вече имаме и опит с други наши клиенти. Можем да Ви изкупуваме всички придобити от продажби :btc: и съм сигурен, че ще Ви дадем цени без конкуренция за България :wink:

Е добре....нека ги наречен чейнджове, а не борси :)

пс +1 за @rgcoins имаме вече доста сделки заедно :whistle:
Аватар
larry12

Мнениеот deyan_rashkov » 12 Окт 2015, 16:30

някъде из интернет имаше една статия в блог от кофаундъра на грабо Srebrin Vatralov по темата колко от оборота са биткойни и за какво ги ползват. най- общо казано беше, че грабо получават около 50 плащания с биткойни месечно, които ползват за даване на бонуси на служители.
deyan_rashkov

Мнениеот greo » 20 Окт 2015, 14:57

и аз съм доволен и от :btc: и от RGcoins xD
Аватар
greo

Назад към Общи Дискусии