Предложете нещо

Модератор: Moderators

Предложете нещо

Мнениеот farmdve » 03 Юли 2015, 20:57

Искам отново да се върна към изкарването на койни по някакъв начин. Имайте напредвид не съм се занимавал нито с биткойн нито алтернативки от 2014-та Април-Май някъде. От ерата на копане с карти ми останаха 5850 и 5870, морално остарели, знам. От новите карти, имам една GTX 760 Windforce. Процесори, i5-4670k и Phenom II 955BE. А като бтц асик, не ми се споменават, тъй като са наистина морално остарели, имам 2xHEX16A.

Та предложете нещо да копам, и освен това някакво друго занимание/инвестиция, която да не е свързана с копането, да изкарам някой друг сатош дето се вика. Да се връщам в битфинекс ли, да се пробвам пак с някакви основни знания по дейтрейдинг, бот ли да пиша, в trader.bg имам акаунт реален, не знам.
1JYFJnWKmhAwK9FMM3TM2SCjhCuc1qKc4r
farmdve

Re: Предложете нещо

Мнениеот bruter » 04 Юли 2015, 08:26

B&C Exchange ще е първата децентрализирана борса за търговия с криптокоини. Таксите които се събират при търгуването ще се разпределят между акционерите и ще се изплащат в BTC, така че ако ти се инвестира можеш да си купиш акции. В момента работи testchain-а, но до 19.07 трябва да пуснат mainchain-a и да разпратят акциите на всички които са си купили. Самата борса трябва да заработи до около 2 месеца и половина. В началото ще се търгуват BTC, LTC, PPC, NBT и постепенно ще се добавят още.

Линкове където можеш да видиш сорс кода и да следиш прогреса:
https://bitbucket.org/JordanLeePeershar ... ge/commits
https://discuss.nubits.com/t/passed-mot ... m/2001/449

Забравих да напиша най-важното: през цялото време коините на тези които търгуват ще бъдат под пълен техен контрол.
На прос човек мое да му набиеш само един .Ур, акъл нема как да му набиеш
bruter
Bitcoin Fanatic

Re: Предложете нещо

Мнениеот bruter » 04 Юли 2015, 13:14

Преди около 10 месеца започнах една тема:Какво е NuBits? и сега като я чета разбирам, че почти съм познал, но за това какво ще бъде B&C Exchange. В момента NuBits и B&C Exchange са едно и също нещо, но с променени име и имена на коините (B&C Exchange е форк на NuBits v2.0, която версия още се тества).

B&C Exchange има много по-ясен за повечето хора бизнес модел. Сега предстоят да бъдат добавени нови функционалности, които ще го различат от NuBits и ще го направят борса.

Аз верно забравих да кажа най-най-важното: има програма за стимулиране собствениците на BTC, така че ако са ти останали някакви, ти вече си акционер и ще получаваш дивиденти в BTC.

Bitcoin Holders ще получат ~4250 акции (BlockShares) или 2% от всички акции напълно безплатно.
На прос човек мое да му набиеш само един .Ур, акъл нема как да му набиеш
bruter
Bitcoin Fanatic

Назад към Общи Дискусии