от ZAX » 09 Мар 2015, 02:51
не ми харесва как почва темата, затова няма да се ограбвам да чета 10 страници, спрях още на първия пост след като прочетох безкрайно несериозното предложение за наемане само за 2 часа, аз не бих наел за по-малко от месец (последният път когато участвах в нещо подобно бяха ударени 3-4 блока само за месец, с само 1Th... но нали се сещате че първият блок беше чак след 2 дни, втория някъде в края на същата седмица, а третия чак след още 2 и 4-тия ако е имало такъв не знам кога, понеже вече не участвах, пък и преместиха машините по пуловете след още месец). Е да, вярно че се избиха още на втория блок, но това са машини които остават за теб, а и аз им бях дал гаранция от 3 дни до седмица, добре че извадиха късмет да е на втори и седми ден, т.е. дори по-добре от умерената ми прогноза тогава, а даже май едвам устискаха до първия блок. То аз след третия им казах стига, ама алчни те, загубиха си още месец... Както и да е, понеже отдавна вече не следя, дали ще може някой да ми каже само една цифричка, а именно с тези там 2-3 Ph колко е %-та като вероятност. И моля без дебелашки шеги от сорта на ти не можеш ли да си сметнеш и сам или просто те мързи. Да мързи ме, защото не се занимавам и не следя много отдавна, дори не помня през колко време се удряше блок, колко опита имаме за тези 2 часа?
На кратко все едно аз съм някакъв тъп инвеститор, дето се чуди къде да си набута последните коини. Айде убедете ме че е добра идея да подкрепя вашето начинание.