Модератор: Moderators
Crocster написа:Здравейте, за първи път ще си взимам крипто. Реших да използван кракен. Верифицираха ме и сега не знам как да вкарам пари. Аз съм на ДСК и прочетох че трябва през СЕПА. Но имало някакви проблеми с тях и някой може ли да ми поясни коя банка да избера за превод и как като цяло да въведа информацията си в ДСК( това междубанков превод във валута ли се води?) Благодаря!
kozzy написа:Здравейте Група,
Нов съм във търговията с крипто валути, но нека споделя опита ми за сега. Относно покупката на криптовалути със фиатни пари както и преводи. Направих си регистрация в revolut за да мога да изпратя Фиатни средства към Coinbase, за да мога след това да купя крипто валута от coinbase. Направи ми впечатление че от coinbase ми отказаха превода от revolut, което ме навежда на мисълта че се налагат все повече ограничения за търговия.
По прочетох из форума разни теми, но все още не мога да октрия точно, как е най-удобно да се трансферират средства към крипто борси за да може се купуват крипто валути? Ако някой има актуална Информация, нека да сподели.?
По принцип не искам да купувам от най-влиятелните крипто-та тип BT, BTC, ETH, Tether, по скоро идеята ми е да купя от тях само за да мога да купувам други крипто валути. Но все още се боря с транфера на фиатни средства към крипто борси, където вече може да се търгуват/купуват крипто валути,както и да се трансферират към най-различни борси с цел търговия?
Ако е може да споделите малко опит, или поне тема с актуална информация за тези трансфери? Благодаря.
I am getting in touch to inform you that we are unfortunately unable to proceed with your transfer #XXXXXX as the purpose for it goes against our Acceptable Use Policy section 1.2.2.c - According to which we do not support payments related to Cryptocurrencies.
You can read more about our Acceptable Use Policy here: https://transferwise.com/acceptable-use-policy-eea
We've cancelled the transfer and returned the money back to the originating account. Please allow up to 2-3 business days for the funds to clear to your bank account.
Назад към Борси, Цена и Спекулации
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot], filchef, Google [Bot], ionicle, newromancer, Sevo, viniamin